Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Basketbol Süper Ligi'nde Büyükçekmece Basketbolu bitime 3 saniye kala attığı basketle 94-93 yenerek ikinci sezonunda Play-Off biletini alan Manisa Büyükşehir Belediyespor gururlu.

        Ligde bitime 2 hafta kala 28 maçta 15 galibiyet alan Manisa ekibinde başantrenör Hakan Demir, "Takımımı tebrik ediyorum. Eksik oyuncularımız olmasına rağmen sonuna kadar mücadele ettiler. Dört yabancı ile oynuyoruz. Bu takım Süper Lig'deki ikinci sezonunda Play-Off noktasına geldi. Bu çok önemli bir başarı. Bir yönetim değişikliği yaşandı. Bu noktaya gelmemizde emeği olan hem eski yönetimimize hem göreve geldiklerinden bu yana ilgilerini bize gösteren yeni yönetimimize, tüm oyuncularıma ve tüm kulübe teşekkür ediyorum ve kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler