Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Salihli ilçesinde yolcu taşımacılığı faaliyetlerini yürüten özel halk otobüslerinin denetim ve kontrollerini yaptı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların daha rahat seyahat etmesi amacıyla, şehir içi toplu ulaşım araçlarında klima denetimi yaptı. Salihli’de yolcu taşımacılığı yapan özel halk otobüslerini, duraklarda tek tek kontrol eden Ulaşım Zabıta ekipleri, yaz aylarında hava sıcaklığından kaynaklanan sorunların önüne geçilmesi için klimaların çalıştırılması noktasında şoförleri uyardı. Vatandaşların daha rahat ve ferah bir yolculuk yapması için denetimlerin sürdürüleceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler