Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Şahin, mesajında ekonomik ve sosyal alanda ilerlemeleri ve refah seviyesinin yükselmesinde gayret sahibi olan işçilerin, alın terleriyle, emekleriyle üretim süreçlerini sürdürerek ülke ve dünyanın her köşesinde ekonomik kalkınmanın yardımcıları olduklarını belirtti.

        İşçilerin çalışkanlıkları, azmi ve fedakarlıkları ile toplumların ilerlemesi ve gelişmesinde katkı sağladığını kaydeden Şahin, "Bu vesileyle evlerine helal rızk götürebilmek için gece gündüz demeden çalışan, alın teriyle yoğrulmuş emeklerini, milletimizin ilerlemesi ve refah seviyesinin yükselmesi için harcayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin her daim yanlarında olduğumu bir kez daha yeniliyor, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler