Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef kim kazandı ve kim seçildi? 2. finalist belli oldu! 2 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'de ana kadroya kim girdi ve beyaz önlüğü kim giydi?
        1

        MasterChef'te yarışmacılar ana kadroya girebilmek için Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in belirledikleri yaptılar. En iyi yemekleri çıkaran altı isim üst tura çıkmayı haketti. Altı ismin yarıştığı ikinci turda ise ana kadroya giren ikinci isim belli oldu. Peki, MasterChef'te dün akşam kim kazandı? İşte 2 Ağustos 2022 MasterChef son bölümde yaşananlar...

        2

        MASTERCHEF'TE KADROYA GİREN İKİNCİ İSİM KİM OLDU?

        Dün akşam bir kişinin ana kadroya girmesiyle 15 kişi kalan yarışmacılar arasından bir kişi daha ana kadroya girmeye hak kazandı. Günün ilk yemeği olan empanadası en iyi yaparak turu geçen isimler Atike, Melih, Onur, Seyfullah, Gamze ve Tolga oldu.

        3

        Günün ikinci turunda ise adaylar yaratıcı bir tabak hazırladılar. Şeflerin yarışmacılar için belirledikleri malzeme taze fasulye oldu. Verilen kısıtlı sürede en başarılı yemeği yapmak için uğraşan yarışmacılardan Gamze gecenin birincisi olarak ana kadroya giren ikinci isim oldu.