Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya İnternet medyası Rajinikanth, hindistanlı aktörün tweeti, bollywood yıldızı Rajinikanth, tek tweetle 280 bin takipçi

        Twitter'a katıldıktan sonra dakikalar içinde binlerce takipçiye ulaşan Güney Hindistanlı aktör Rajinikanth, Hintli ve uluslararası basında da geniş yer buldu.

        Merakla beklenen animasyon filmi "Kochadaiiyaan" 9 Mayıs Cuma günü gösterime girecek olan 63 yaşındaki aktörün, Çarşamba günü @SuperStarRajini adıyla açtığı Twitter hesabı daha tweet atmadan 16,000 takipçiye ulaştı.

        İlk tweetinde önce Tanrı'ya sonra da hayranlarına teşekkür eden aktör, dijital yolculuğun kendisini heyecanlandırdığını yazdı. Bu tweet'i 10 dakika içinde 1,261 kez retweet alan ve 848 kişi tarafından favorilere eklenen aktör iki gün içerisinde 280 binden fazla takipçiye ulaştı. Gördüğü bu inanılmaz ilgi nedeniyle sosyal medyada "Rajinikanth'ın Twitter'ı değil, Twitter'ın ünlü aktörü takip ettiği" şeklinde şakalar yapılmaya başlandı. Twitter, Hindistan'daki resmi hesabı üzerinden Rajinikanth'a teşekkür etti.

        Hindistan sineması dünyada genel Bollywood ile bilinir. Bu sektörde Hintçe filmler Bombay'da çevrilir. 63 yaşındaki Rajinikanth ise Hindistan'ın güneyinde Tamilce filmlerin çevrildiği Kollywood'un yıldızlarından.

        Birçok hayranı olan Rajinikanth son olarak 2010'da Endhiran (Robot) adlı bilim kurgu filminde oynadı. Robot'un, Hindistan tarihinin en pahalı ve en çok gişe hasılatı yapan filmi olduğu düşünülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ