Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Düğün Dernek 2 geliyor Düğün Dernek izle Düğün Dernek full izle Düğün Dernek fragman izle Düğün Dernek 2 izle Düğün Dernek 2 full izle Düğün Dernek 2 fragman izle

        İlki büyük gişe başarısı sağlan Düğün Dernek filminin ikincisi geliyor Düğün Dernek izle Düğün Dernek full izle Düğün Dernek fragman izle Düğün Dernek 2 izle Düğün Dernek 2 full izle Düğün Dernek 2 fragman izle

        Düğün Dernek 2 ile geliyor. Hem hikayesi hem de oyuncularının sıcaklığı ve başarılarıyla izleyicileri güldüren Düğün Dernek sevenlerine müjde! Düğün Dernek 2 geliyor! Düğün Dernek filmi vizyondaki 12. haftasında zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırmıştı. Düğün Dernek 2 sizlerle...

        Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerinde rol aldığı Düğün Dernek filmi, 6 milyon 600 bin 893 kişi tarafından izlenerek rekor kırmıştı. Fetih 1453'ü koltuğundan indiren Düğün Dernek, 12. haftasında gelen rekor zirvenin yeni sahibi olarak tarihe geçti.

        Star tv'de yayınlanan İşler Güçler adlı diziyle büyük beğeni toplayan ve büyük bir hayran kitlesi edinen Ahmet Kural ve Murat Cemcir filmleriylede takdirleri topladı. Selçuk Aydemir’in senaryosunu yazıp yönettiği ‘Düğün Dernek’in gösteriminin 12. haftasında gelen rekoru aslında sürpriz olarak nitelendirilebilir.

        12. hafta sonuçlarının ardından Ahmet Kural resmi twitter hesabından hayranlarına teşekkür etti. Ahmet Kural attığı tweete “İzleyen, izlettiren ve izleyecek olan herkese teşekkürler,” dedi. Ahmet Kural ayrıca Düğün Dernek filminin 2.sinin müjdesini verdi. Ahmet Kural attığı twitte; Düğün Dernek'i liste başına taşıyan 6.600.000 seyirciye teşekkür ede rim. İkincisi çok daha güzel olacak' dedi. Murat Cemcir ise Düğün Dernek'in rekorunu “An itibarıyla, Cumhuriyet tarihinin en çok seyirci yapan filmi ünvanı; 'Düğün Dernek'e aittir” diyerek duyurdu.

        EN ÇOK İZLENEN BEŞ FİLM

        Düğün Dernek 6.600.8932.

        Fetih 1453 6.572.6183.

        Recep İvedik 2 4.333.1444.

        Recep İvedik 4.301.6935.

        Kurtlar Vadisi: Irak 4.256.567

        Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini oynadığı 'Düğün Dernek' filmi 6 buçuk milyon kişi tarafından full izle ndi, en çok izlenen film oldu. 'Düğün Dernek' vizyonda 12'nci haftasına girerken 'Fetih 1453' filmini de geride bırakmayı başardı. Kural, “İzleyen, izlettiren ve izleyecek olan herkese teşekkürler,” diyerek twitter'da takipçilerine teşekkür ederken Cemcir, “An itibarıyla, Cumhuriyet tarihinin en çok seyirci yapan filmi ünvanı; 'Düğün Dernek'e aittir” diye tweet attı.

        DÜĞÜN DERNEK FİLMİN ÖZETİ

        Düğün Dernek izle. Türkiye'nin parlayan yıldızları Ahmet Kural ve Murat Cemcir Çalgı Çengi'den sonra yeni sinema filmi Düğün Dernek'le izleyici karşısında. Düğün Dernek filminin özeti. Başrolleri Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve İnan Ulaş Torun'un paylaştığı filmde sayı olarak bir bu kadar daha konuk oyuncu bulunuyor. Sivas'ta bir köy düğünü yapmaya kalkan 3 kafadar, Tüpçü Fikret, (Ahmet Kural), Boksör Çetin (Murat Cemcir), Ismail (Rasim Oztekin) Köylü İsmail oğlu Tarık'ın birgün bayram sabahı yaptığı sürprizle sevinir.

        Ama Tarık'ın ziyaret yerine köye geliş amacı farklıdır. Tarık babası İsmail'e kız arkadaşı Marika'yla evlenmek istediğini söyler. Köyün adetlerini yerine getirmeye çalışan İsmail oğluna sazlı sözlü bir düğün yapmak için arkasına Tüpçü Fikret, Boksör Çetin ve köyün öğretmeni Saffet'i de alarak Tarık'ın düğününü yapmaya karar verirler ama bu düğünü yapmaları için önlerinde sadece 10 gün vardır. Tüpçü Fikret Sivas Otel sahibinin (Sırrı Süreyya Önder) asker arkadaşı olmasından dolayı ondan bir ricası olacaktır. Düğün otelde yapmak için ricada bulunacaktır.

        Görüşmeye gittiği anda büyük bir anlaşma içersinde olan otel sahibi Fikret'in gelişiyle işler tersine dönecektir. ve Tüpçü Fikret'i piknik tüpüyle dövüp gönderecektir. Boksör Çetin ise annesine gelinlik dikmesi için yardım isteyecektir. Ama unuttuğu bişey vardır ki annesinin gelinliği dikecek dermanı yoktur.

        Çünkü annesi kördür. ve bu körlük köy halkı tarafından dalga konusu olmuştur bile. Saffet ise Emel Sayın'ın akrabası olduğu iddia ederek düğüne onu çağıracağını söyler ve bütün işler her yönüyle ters gitmeye başlar. Düğün Dernek filmi ise bu olaylardan sonra izleyiciyi gülmeye krizine sokmaya başlıyor. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in performansıyla zirveye çıkan bir film Düğün Dernek.

        İlki büyük gişe başarısı sağlan Düğün Dernek filminin ikincisi geliyor Düğün Dernek izle Düğün Dernek full izle Düğün Dernek fragman izle Düğün Dernek 2 izle Düğün Dernek 2 full izle Düğün Dernek 2 fragman izle

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ