Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Megan Fox nişanlandı mı? Yüzüğü dikkat çekti - Magazin haberleri
        1

        Eşi Brian Austin Green ile ayrılarak, rapçi Machine Gun Kelly ile ilişkiye başlayan ve adı yasak aşk iddialarına karıştığı için eleştirilen oyuncu Megan Fox, önceki gün konuk olduğu bir televizyon programının stüdyosundan çıkarken görüntülendi.

        Soğuktan korunmak için üzerine kalın bir siyah manto giyen Fox'un pembe renkli bir taç taktığı görüldü.

        2

        NİŞANLANDILAR MI?

        34 yaşındaki Megan Fox'un parmağındaki iri taşlı ve gösterişli yüzük ise dikkatlerden kaçmadı.

        Üç çocuk annesi olan ünlü oyuncunun yüzüğü, "Sevgilisi ile nişanlandı mı?" sorusunu akıllara getirdi.

        3

        "EVLİLİK İÇİNDEKİ YAKINLIĞI YENİDEN KURAMADIK"

        Meghan Fox, üç çocuğu Noah (8), Bodhi (6) ve Journey’nin (4) babası Green ile 2004 yılında bir sitcom setinde tanışmıştı.

        İkili, bir dargın bir barışık sürdürdükleri nişanlılık dönemi sonrası 2010’da evlenmişlerdi.

        Çıkan boşanma haberleri sonrası Green, verdiği bir röportajda, "Megan 2019'daki Cadılar Bayramı döneminde film çekimindeydi. 5 hafta sonra döndüğünde, garip davranmaya başladı. Evlilik içindeki yakınlığı yeniden kuramadık. Devam eden üç hafta boyunca aramızdaki bağın koptuğunu hissettim" demişti.

        4

        "SETTE ONUNLA TANIŞTI"

        Green, sözlerine şöyle devam etmişti:

        Üç hafta bekledikten sonra ona mesaj attım; 'Evliliğimiz için endişelenmem gerekiyor mu?' diye. 'Sonra konuşuruz' yanıtını verdi. Bu iyi bir haber değildi. Daha sonra bana film çekimi için evden ayrı olduğu süreçte kendisini daha iyi hissettiğini söyledi. Üzüldüm. Sette Colsen (Machine Gun Kelly) diye bir adamla tanışmıştı. Arkadaştılar ve çok iyi bir adam olduğunu söylüyordu.

        5

        Ardından "Bloody Valentine" adlı şarkının klibinde birlikte boy gösteren Megan Fox ile Machine Gun Kelly'nin yaklaşık bir senedir birlikte olduğu ileri sürülmüştü.

        Katıldığı programda ilişkisi hakkında konuşan Kelly, ilk bakışta birbirilerine aşık olduklarını söylemişti.

        6

        "İLK DENEYİMİMDİ"

        Gun Kelly, "Benim ve onun gözleri birbirine bakana kadar aşkın ne olduğunu bilmiyordum. İşte o ilk bakışta ‘Yok artık!’ dedim. Bu, aşka açık olma ve bunun gibi şeylerle ilk deneyimimdi. Kesinlikle bunun var olabileceğine inanmak için yaratılmamıştım" şeklinde konuşmuştu.

        7

        İnsanların kendisini ağır biçimde eleştirdiğini söyleyen Megan Fox, artık görüşmediği Brian Austin Green’le evliliğine atıfta bulunarak, "Gerekçesi ne olursa olsun insanlar bana aptal ve değersiz demeye çok hazır ve bu çılgınlık. 15 yıldır aynı kişiyle ilişki yaşadığımı biliyor musunuz?" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "BUNU HAK EDECEK HİÇBİR ŞEY YAPMADIM"

        Ünlü oyuncu, "Karantina sırasında hayatım çok değişti. Bu çılgınca. Ben otoriteyle yaşayabilen ya da otorite tarafından kısıtlanan biri değilim, bu yüzden bu koşullar benim açımdan gerçekten zorlayıcı. Dürüst olmam gerekirse bana sabırlı olmaya dair çok şey öğretti" demişti.

        Megan Fox, sözlerini, "İnsanların bana yansıtılan bu imajı kabul etmesi tuhaf ve gerçekten bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım" sözlerini sürdürmüştü.

        9

        Megan Fox