Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Eşi için iş istemişti! İddialar ortalığı karıştırdı - Haberler
        1

        2018 yılının mayıs ayında rüya gibi bir düğün ile dünyaevine giren İngiltere Prensi Harry ile Meghan Markle, evlenir evlenmez Kraliyet Ailesi'nden daha bağımsız hareket etmeye başladı.

        2

        Önce saraydan ayrılarak kır evine yerleşen çift, ardından da Noel'i Kraliçe'den bağımsız geçirdi.

        3

        Yaşananlardan sonra Sussex Dükü ve Düşes'i Kraliyet ailesinin 'üst düzey' üyeliğini bırakma kararı aldı. Çift, zamanlarının büyük kısmını İngiltere ve Kanada'da geçireceklerini ve mali açıdan bağımsız olacaklarını bildirdi.

        4

        Bu gelişmelerin ardından Suits dizisiyle adını duyuran Meghan Markle'ın oyunculuğa dönüp dönmeyeceği bir süredir merak ediliyordu.

        5

        İngiliz basınında çıkan haberlere göre Markle'ın Hollywood'a dönmeyi düşündüğü iddia edildi.

        6

        Kraliyet kaynakları 38 yaşındaki oyuncunun gelecekteki projeler için menajer aradığını öne sürdü. İsmini vermeyen kaynak, "Manejer veya ajans olabilir ancak projeler için kendisini temsil edecek birini arıyor" dedi.

        7

        Meghan Markle ile Prens Harry geçtiğimiz yıl Londra'da Aslan Kral filminin galasına katılmıştı. Ancak aylar sonra İngiliz basını Prens Harry'nin Walt Disney yöneticisi Bob Igar'dan eşi için iş istediği anları paylaşmıştı.

        8

        Görüntülerde Harry, kendisiyle evlenmeden önce Amerika'da oyunculuk kariyerini sürdüren eşinin seslendirme işiyle ilgili olduğunu söylemişti.

        9

        Bunun üzerine Disney yöneticisi, "Denemek isteriz. Harika bir fikir" diye karşılık vermişti. Daha sonra Iger'in Markle'a "Mail gönderin" dediği gözlenmişti.