Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mehmet Demirkol'dan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe yorumu - Futbol Haberleri
        1

        BeIN Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamları, Beşiktaş'taki durumu ve Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Vedat Muric'le ilgili konuştu.

        2

        Fatih Terim'in cezası kaçta açıklandı? Saati de önemli artık. Baştan beri anlamıyorum zaten. Sevk edildiği konu 3 ile 7 maç arasında ceza gerektiriyor. PFDK 4 maç verdi, neden verdiğini bilmiyorduk.

        3

        Tahkim de 3 maça indirdi ve neden indirdiğini bilmiyoruz. Fatih Terim de ne dediğini söylemiyor. Bilinmezlik üzerine gidiyor.

        4

        Bu açıklamalardan dolayı sahadan göndermek anlamsız. Aykut Kocaman da olsa anlamsız. Para cezası ver. Lig dediğin kelime anlamı birlik zaten.

        5

        Ama eski Türkiye Futbol Direktörü komplo üzerine konuşuyorsa, 'organize' diyorsa TFF Başkanı olsam direkt ararım ve ne olduğunu öğrenmeye çalışırım. Birisi bir tarafta, diğeri bir tarafta hiç iletişim olmadan olmaz!

        6

        Disiplin Kurulu oy çokluğuyla dört maç diyor, Tahkim Kurulu da oy çokluğuyla üç maça indirildi diyor. Benim önerim, şiddet, küfür, hakaret içermiyorsa men cezası verilmemeli. Para cezası ver. Kırmızı kart için de aynısını düşünüyorum.

        7

        MUSTAFA CENGİZ'İN AÇIKLAMALARI

        Kulüpler Birliği yok diyorsanız maç yapmanın anlamı yok. Şu dil doğru değil. Galatasaray biraz yalnızlaştı. Bunun nedenini dışarıda aramamak lazım. Biraz da içeriye bakmak gerek. 2010 öncesi Aziz Yıldırımlı Fenerbahçe'ye benziyor şu anda Galatasaray.

        8

        Sponsorluk toplantısında, sponsor olduğun kulübün başkanı bu sektörün aslında nasıl kötü olduğundan bahsediyor. Bir araya gelince sarılıp, öpüşüyorlar ama sonrasında her fırsatta kavga ediyorlar.

        9

        Kulüpler Birliği başkanlığına geçtiğimiz günlerde yeniden seçildi ve Galatasaray'ın da itirazı olmadı. Faul hatası, taç hatası olur ama bunlar ortalıkta tartışılmaz.

        10

        Bunları ortalıkta konuşup taraftarları birbirine saldırmaya teşvik ediyoruz. Taraftar da "Biz her şeye rağmen kazandık" diyor sonra. Yöneticilerin bir araya gelip sorunları çözmeleri gerekiyor.

        11

        Bu ülkede iyi hakem yetişmez çünkü akıl sahibi kimse hakem olmak istemez. Böyle olmaz bu iş, böyle götüremezsiniz yani. Tahkim ve Disiplin kurullarında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor taraftarları olmamalı.

        12

        Markanın zarar görmesi kimsenin umrunda değil. Chelsea Başkanı, Liverpool ile bu akşam oynayacağız ama aslında biz ortağız dedi.

        13

        Galatasaray'da beklenen kadro kuruldu. Fatih Hoca’nın haftaya Şampiyonlar Ligi maçı öncesi bu uyumu sağlaması lazım. Ben Taylan’ı merak ediyorum. Bu takımda oynayacağını düşünüyorum.

        14

        Abdullah Avcı, Dorukhan'a kasetler vermiş izlemesi için ama Kevin de Bruyne olacaksın dememiştir. Avcı, oyuncuya "Sen kendini böyle şartlamışsın ama böyle yapabilirsin" demiştir.

        15

        Böyle ilişki Lucescu ile İbrahim Üzülmez arasında olmuştu. Üzülmez kendi mevkisinde ülkede dönemin en iyisi olmuştu. Ayrıca Dorukhan'ın bu kadar kanatta oynayacağını sanmıyorum. Dorukhan, Beşiktaş'ta başrol olacaktır bu sezon bence...

        16

        Biz bonuslarla birlikte anca Şampiyonlar Ligi'nde götürecek anlaşmalar yapıyoruz. Ama o seviyeden düştüğün zaman kötü düşüyorsun! 6 senede bir FEDA yapıyorsan bazı şeyleri yanlış yapıyorsundur. Hesabı ve sözleşmeleri doğru yapmak lazım.

        17

        Aras Özbiliz'e 500 bin Euro versen gelmeyecek miydi yani? Ne oldu da 2.5 milyon Euro veriyorsunuz ki? Son yıllarda Aras Özbiliz'in mi yararı mı olmuştur yoksa Mehmet Demirkol'un mu yararın olmuştur diye sorsalar, ne azından benim zararım olmamıştır!

        18

        MURIC İÇİN FİYAT BİÇTİ!

        Vedat Muric en az 35 milyon Euro... Şimdiden rakam koyayım da... Türkiye Ligi'nden çıkan oyuncular belli bir bant arasında sıkıştılar. 10 milyon Euro'dan kurtulmak lazım. Biraz üstüne çıkmanın vakti geldi. Dükkanın fiyatını yukarı çıkarmak gerek.

        19

        Nasıl Arjantin'den gittiğinde 3-4 milyon Euro olmuyorsa, Türkiye'de de böyle olması gerek. Çünkü bu ligden futbolcu çıkıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ