Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mehmet Demirkol futbol gündemini yorumladı - "Lens kusura bakmasın" - Futbol Haberleri
        1

        BeIN Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, liglere verilen koronavirüs arası devam ederken gündemi değerlendirdi:

        2

        SEMİH VE ARDA DÖNECEK Mİ?

        İçinde bulunduğumuz dönemde futbol oynanacak mı, ne zaman oynanacak belli değilken, şöyle-böyle olacak diye plan içine girmek ne kadar doğru, bilmiyorum.

        3

        Yarın bir gün Arda, Semih gelecek, hangi pozisyona gelecek? Futbolcu mu, antrenör olacak mı gelecek? Planlama yapmak çok zor.

        4

        Mustafa Cengiz'in, Arda Turan konusundaki açıklaması çok netti. 'Bugün-yarın-öbür gün gündemimizde yok' dedi. İkna oldu demek ki, değişti fikir.

        5

        PSG NE YAPACAK?

        Fransa diyor ki 'Ligi oynatmayacağım' PSG, Şampiyonlar Ligi'nde ne yapacak peki? Katar'da mı, Almanya'da mı oynayacak? Nerede oynayacak? Fransa Futbol Federasyonu, 'Oynayabilirsin' diyecek mi?

        6

        'LENS KUSURA BAKMASIN'

        İlk yapacağımız şey, her şeyi dondurmak. İptal etmek veya indirim yapmak değil. Global bir kriz, sadece futbolun yaşadığı bir şey değil. 'Ne yapalım, Lens de bu parayı alacak.' yok. Kusura bakmasın, alamayacak.

        7

        Kim evine ekmek götüremeyecekse, önce onu ayakta tutacaksın. Futbolda da o. Çünkü futbol 20 kişinin var olduğu bir sektör değil ki. 1 milyon kişiyi ucundan kenarından etkileyen, kocaman bir sektör.

        8

        Ayakta tutmamız gereken, çimci, masör, aşcı... Bunları önce ayakta tutacaksın. 3 milyon euro kazanan adamın maaşı 6 ay ertelenebilir, sorun yok orada. Lens'in veya Vida'nın maaşı değil, Ümraniye'deki çimcinin, aşçının maaşı ödenmeli. Önemli olan o.

        9

        'ARA FENERBAHÇE'YE YARADI'

        'Bu ara en çok kime yaradı' dersen, Fenerbahçe derim. Ersun Yanal'ın görevi bırakıp gitmesindeki detaylar konuşulacaktı. Her şey kapandı.

        10

        'Bu ligde kendi takımını en son kim bırakır?' diye sorsan, Fatih Terim ve Ersun Yanal akla gelirdi. Ersun Yanal, bıraktı, gitti. Bunun sebeplerini, tüm taraflarını doğru düşünüp, sakinleşip, yeni bir plan yapmak için çok doğru bir şey oldu Fenerbahçe adına.

        11

        Fenerbahçe açısından soğukkanlı düşünmek için daha doğru bir ortam olamazdı. O yüzden, geç kalınmış bir şey yok.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ