Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mehmet Dinçerler'in anahtarı Hadise'de! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Nikah masasına oturmaya hazırlanan Hadise-Mehmet Dinçerler çifti, önceki akşam iş insanının Arnavutköy’de bulunan evine girerken görüntülendi.

        2

        Geçtiğimiz hafta sevgilisine evlilik teklifi eden Dinçerler'in özel şöförü basın mensuplarının görüntü almaması için kameraların önüne geçti.

        3

        İkili, muhabirlerin, "Evlilik teklifi hayırlı olsun. Geçen gün de Mehmet Bey’in kız kardeşinin düğününde aileler de tanıştı. Neler söylemek istersiniz?" sorularına cevap vermedi.

        4

        Hızlıca araçtan inen ilk kişi ünlü şarkıcı oldu. Dinçerler'in evinin anahtarının kendisinde olduğu görülen Hadise, kapıyı açtı. Ardından içeri giren çift, suskunluklarını korudu.

        5

        EVLENİYORLAR!

        Öte yandan yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan çift, evlilik kararı almıştı. Hadise, parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile Dinçerler'le nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü.

        6

        İkilinin üç ay sonra da dünyaevine gireceği iddia edilmişti. Ancak ikili, konuyla alakalı henüz bir açıklama yapmamıştı.

        7

        AİLEYE GİRDİ

        Hadise, daha sonra sevgilisinin kardeşi Tuğba Dinçerler'in İstanbul'da gerçekleşen düğününe katılmıştı. Kendi şarkılarında dans eden ünlü isim, düğünün sonunda çekilen aile fotoğrafında da yer almıştı.

        8

        Şarkıcı, ayrıca nikah öncesi sevgilisiyle birlikte evlerinin önünde yapılan eğlenceye de gitmişti. Mehmeh Dinçerler, annesini de yanından ayırmamıştı. Çiftin keyifli halleri objektiflere böyle yansımıştı.

        9

        Hadise-Mehmet Dinçerler aşkı, Bodrum'da çekilen bu fotoğrafla belgelenmişti.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ