Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Mehmet Kanur hayvan videoları çekerek bir günde fenomen oldu!

        Sosyal medyanın giderek popülerleşmesi ve reklam gelirleriyle geçim kapısı haline gelmesinden sonra pek çok kişi 'YouTuber' olma hayalleri kuruyor.

        POPÜLERLİĞİ GİDEREK ARTIYOR

        Sosyal mecralara yeni yeni atılmaya başlayan kullanıcılar, işin 'para kazanma' kısmıyla ilgilenirken, bazıları da gerçekten güzel içerikler oluşturmaya gayret ediyor. Onlardan biri de minik Mehmet...

        10-12 yaşlarında olmasına rağmen hayvanlarla ilgili pek çok bilgiye sahip olan Mehmet Kanur, kendi çabalarıyla çekip paylaştığı YouTube videolarındaböcekler, sürüngenler, bitkiler ve daha nice canlılarla ilgili bilgiler veriyor. Samimi tavırları ve içtenliğiyle de popülerliğini giderek artırıyor.

        STEVE IRWIN'E BENZETİLİYOR

        REKLAM

        Hemen hemen her videosunda hayvan dostu mesajlar veren, canlılara zarar verilmemesi konusunda öğütlerde bulunan Mehmet Kanur,Avustralyalı belgesel filmci Steve Irwin'e benzetiliyor.

        BİR GÜNDE BİNLERCE TAKİPÇİ KAZANDI

        YouTube'da 2 gün önce 270 civarında abonesi olan Mehmet, bir sosyal medya platformunda ilgi gördükten sonra 95 bin takipçiye ulaştı.

        DOĞAYA OLAN TUTKUSU HAYRAN BIRAKIYOR

        YouTube kanal açıklamasında "Arkadaşlar ben hayvanlarla ilgili video çekiyorum isteyen kişiler kanalıma abone olabilir" ifadelerine yer veren Kanur, doğaya olan tutkusuyla kendine hayran bırakıyor.

        Çoğu insanın yanına bile yaklaşamayacağı canlıları rahat bir şekilde tutan minik Mehmet'in videoları ise şöyle:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ