Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Melisa Döngel: Herkes bana küfrediyor zaten! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Melisa Döngel, katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. Döngel, YouTube'da yayınlanan 'Bize Kaldı'ya konuk oldu.

        "O SAHNEYİ CANLANDIRIRKEN AĞLADIM"

        'Sadakatsiz'de Emir Taro Tekin'in canlandırdığı Selçuk karakterinin annesi Hicran'ın gençliğini canlandıran Melisa Döngel, "Dizide oğlumu bir başkasının yanına bırakıp, gidiyorum. Sette bu sahneyi canlandırırken nasıl ağladım bir bilseniz" dedi.

        2

        "HERKES BANA KÜFREDİYOR ZATEN"

        21 yaşındaki ünlü oyuncu, dizi takipçilerinden kötü tepkiler aldığını da itiraf etti. Döngel, konuyla ilgili, "Herkes bana küfrediyor zaten" ifadelerini kullandı.

        3

        "ONUNLA BURAM BURAM AĞLAMAK İSTERİM"

        Beyazperdede Uraz Kaygılaroğlu ile partner olmak istediğini açıklayan Melisa Döngel, "Onunla dram oynamak, buram buram ağlamak isterim" şeklinde konuştu.

        4

        "BANA VAKİT AYIRAN YOK"

        Kalbinin boş olduğunu da sözlerine ekleyen oyuncu, "Sevgili olarak benim vaktim var ama bana vakit ayıran yok. Herkesin sevgilisi var, benim yok. Boşum. Flörtüm de yok, şaşırıyorum" dedi.

        5

        "ALNIMI ÇEKMEYİN!"

        Geçtiğimiz günlerde Sarıyer'de komşusunun saldırısına uğrayan Melisa Döngel, ardından Nişantaşı'nda görüntülenmişti.

        Kask ile yüzünü gizlemeye çalışan oyuncu, "Alnımı çekmeyin" diyerek, ilginç bir ricada bulunmuştu. Döngel, "Alnınızı neden çekmeyelim?" sorusu üzerine gülerek, "Estetik yaptırdım" demişti.

        Geçtiğimiz günlerde komşusu tarafından evinin bahçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan Döngel, konu hakkında yorum yapmak istememişti.

        6

        NELER OLMUŞTU?

        Mahalle sakinlerinden Yusuf K., gürültü yaptıkları gerekçesiyle belediye işçilerine bıçakla saldırıp yaralamıştı. Olayı pencereden gören 21 yaşındaki oyuncu, duruma müdahale ederek, "Polisi arayacağım" demişti. Bu sözlere öfkelenen komşusu, Melisa Döngel'e küfretmişti.

        Olay yerine gelen polis, ünlü oyuncunun oturduğu eve girmeye kalkan saldırgan komşuyu yakalamıştı. Savcılık, Yusuf K. hakkında soruşturma başlatmıştı.

        7

        "YAKIN ARKADAŞIZ"

        Son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Melisa Döngel'in adı geçtiğimiz aylarda dizideki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk dedikodularına karışmıştı. Bu iddialara yanıt veren Bürsin, “Biz çok yakın arkadaşız” ifadelerini kullanmıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ