Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenişehir Lions Kulübü, 2018 yılında hayatını kaybeden Berna Ateşoğlu anısına Erdemli'deki bir köy okuluna kütüphane kazandırdı.

        Sosyal sorumluluk konusunda bir çok projeye imza atan Yenişehir Lions Kulübü, Erdemli'nin Kargıpınarı Mahallesi'nde bulunan General Vali Ömer Lütfi Hancıoğlu İlkokulu’na, Türkiye Lions 118U Yönetim Çevresi 20182019 hizmet dönemi genel yönetmeni Berna Ateşoğlu anısına kütüphane yaptırdı.

        Kulüp Başkanı Halil Delibaş, kütüphanenin, 24 kişilik bir sınıfın çalışabileceği kapasitede masalar, sandalyeler ve 2 ayrı bilgisayar seti ile donatıldığını söyledi. Delibaş, kütüphanenin açılışında yaptığı konuşmada, okula ve bölgeye kazandırılan hazineye dikkat çekerek, gerek kütüphanedeki malzemelerin gerekse kitapların temininde katkısı olan sponsorlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler