Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi TarsusÇamlıyayla Şube Müdürlüğü Mezarlık İşleri birimi, soğuk kış günlerinde mezarlıklara cenaze törenleri veya kabir ziyaretlerinde bulunmak için gelen vatandaşlara çay ikramında bulunuyor.

        Tarsus Merkez Şehir Mezarlığı ve Güney Kabristanı’nda dağıtılan sıcak çaydan dolayı vatandaşlar memnun kalıyor.

        Büyükşehir ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren termostatlı semaverlerde demlenen çayları, mezarlık ziyaretleri için gelen vatandaşlara dağıtıyorlar. Çay dağıtım hizmeti, soğuk kış günleri boyunca devam edecek.

        Mezarlıkların bakımları aralıksız olarak yapılıyor

        Mersin Büyükşehir Belediyesi TarsusÇamlıyayla Şube Müdürlüğü Mezarlık İşleri ekipleri, mezarlıkların bakım ve temizliklerini aralıksız olarak yapıyorlar.

        Son günlerde bölge genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da sağanak şeklinde düşen ve kabristanların arasında biriken yağmur suları Büyükşehir ekipleri tarafından, motopomplar kullanılarak tahliye edildi. Tarsus’ta bulunan camilerin temizliği de kurulan özel ekip tarafından yapılmaya devam ediliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler