Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Oflaz: Bende antikor oluştu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Merve Oflaz, dün sabah köpeğiyle birlikte Bebek Sahili'nde yürüyüş yaptı. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü yenen Oflaz, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.

        Maskesiz yakalanınca bir an panik olan 32 yaşındaki oyuncu, "Maskesiz çektiniz ama bende bayağı iyi antikor oluştu" dedi.

        2

        "KALICI BİR HASTALIK OLUŞMADI"

        Hastalık sonrası sağlığı ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadığını belirten Merve Oflaz, "Kalıcı bir rahatsızlık oluşmadı, sadece nefes darlığım oluyordu. Zaten negatif çıktıktan sonra spor yapmaya başladım ve daha da rahatladım" ifadelerini kullandı.

        3

        "AİLELERİMİZ TANIŞTI"

        Bir süredir iş insanı Allan Hakko ile aşk yaşayan Merve Oflaz, gazetecilerin haklarında çıkan 'ayrılık' haberleriyle ilgili soru soru sorması üzerine açıklamalarda bulunmuştu.

        Oflaz, "Ayrılık yok. Hatta ailelerimiz tanıştı. Yakında güzel haberlerimizi alacaksınız" diyerek, ilişkisinin evliliğe doğru gittiğinin sinyalini vermişti.

        4

        KURAL BOZDULAR

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda Uludağ'da tatil yapan çift, ilk kez birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı.

        5

        Merve Oflaz ile sevgilisi Allan Hakko

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ