Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Merve Özbey eşi Kenan Koçak ile Bodrum'da yorgunluk attı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Yaz boyunca temposu bir an olsun düşmeyen ve şehir şehir dolaşarak konserler veren sanatçı Merve Özbey, soluğu ailesiyle birlikte Bodrum'da aldı.

        2

        Geçtiğimiz aylarda kızı Elif Özüm'ü kucağına alarak, anne olmanın mutluluğunu yaşayan Özbey, önceki gün Yalıkavak'taki bir plajda yorgunluk attı.

        3

        Eşi Kenan Koçak ile birlikte kendisini Ege'nin serin sularına bırakan 33 yaşındaki Merve Özbey, güneşin ve denizin tadını çıkardı.

        4

        Koçak'ın yönlendirmeleriyle kısa sürede jet ski kullanmayı da öğrenen Özbey, suda yaptığı artistik manevralarla yeteneklerini gözler önüne serdi.

        5

        "AİLE HER ŞEYDİR"

        Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde evinde eşi ve 5 aylık kızı Elif Özüm ile birlikte kamera karşısına geçmişti. O anları Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Özbey, gönderisine, "Aile her şeydir..." ifadelerini not düştü. Merve Özbey'in paylaşımı takipçilerinden 79 binden fazla beğeni almıştı. Anne-kızın benzerliği ise dikkatlerden kaçmamıştı.

        6

        "GEL BAKALIM GÜZEL KIZIM"

        Şarkıcı, kız bebek dünyaya getireceğini ise, "Gel bakalım güzel kızım... Ailene, vatanına, dünyaya güzellikler, hayırlar getir... Çok şükür..." sözleriyle duyurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ