Michael Jordan aXiomatic'e yatırım yaptı
Amerikan basketbol ligi NBA'in hem en çok şampiyonluk yaşayan hem de birden fazla en değerli oyuncu (MVP) ödülünü alan oyuncularından Michael Jordan, e-spora yatırım yaptı. aXiomatic isimli bir e-spor şirketinin 26 milyon dolarlık yatırım turuna katılan Jordan, "Spordaki portföyüme e-sporu da eklediğim için mutluyum. E-sporun hızla büyüyen uluslararası bir endüstri" dedi
ABONE OL6 NBA şampiyonluğu kazanıp ve 5 kez de MVP seçilerek bir döneme damgasını vuran Amerikan basketbol ligi NBA'in eski oyuncularından Michael Jordan, bir e-spor girişimi olan aXiomatic'e yatırım yaptı. Team Liquid takımının sahibi olan girişimin 26 milyon dolarlık yatırım turuna, Jordan ile birlikte David M. Rubenstein’in sahibi olduğu Declaration Capital da katıldı.
E-spor'un hızla büyüyen bir alan olduğunu kaydeden Jordan, "Spordaki portföyüme e-sporu da eklediğim için mutluyum. E-sporun hızla büyüyen uluslararası bir endüstri" dedi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ