Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MSÜ SINAV SONUÇLARI 2023: Milli Savunma Üniversitesi MSÜ sınav sonuçları ne zaman ve hangi gün açıklanacak? ÖSYM MSÜ sınav sonuç tarihi belli oldu!
        1

        MSÜ sınav sonuçları için heyecan dorukta. 2 Nisan Pazar yani bugün uygulanan sınav ile binlerce adayın TSK bünyesinde komutan olma hayali gerçekleşecek. Sınavda ter döken adaylar tarafından en çok sorgulanan konulardan biri ise sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih oldu. ÖSYM tarafından MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih duyuruldu. Peki, MSÜ sınav sonuçları ne zaman, sınavdan kaç gün sonra açıklanacak? İşte, konuyla ilgili güncel bilgiler...

        2

        MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM'nin 2023 sınav takviminde belli oldu. Buna göre, MSÜ sonuçları 27 Nisan tarihinde erişime açılacak.

        3

        Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesigönderilmaeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ