Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaris’te sabah saatlerinden itibaren aralıklarla etkisini gösteren sağanak yağış, akşam saatlerinde şiddetini artırırken, kuvvetli fırtına ilçe genelinde etkili olmaya başladı.
        Özellikle sahil kesiminde etkili olan sert rüzgar nedeniyle dev dalgalar oluştu. Marmaris Limanı çevresinde dalgaların kıyıya vurduğu görüldü.
        Sinan Mahallesi’nde ise şiddetli rüzgar nedeniyle bir ağaç devrildi. Devrilen ağaç, Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle yoldan kaldırıldı.
        İlçe genelinde olumsuzluklara karşı ekiplerin teyakkuz halinde olduğu, fırtına ve yağışın gece saatlerinde de etkisini sürdürebileceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler