Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaris Emniyet Müdürlüğü, ‘Türk Polis Teşkilatı’nın’ kuruluşunun 174’üncü yılı etkinlikleri kapsamında Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel’i makamında ziyaret etti.

        Marmaris Emniyet Müdürlüğü çalışanları Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yılı etkinlikleri kapsamında Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Marmaris Emniyet Müdürü Yardımcıları İsmail Toygun, Nedai Atakan ve ilçede görevli polis memurları bulundu. Ülkenin en köklü Emniyet Teşkilatı‘nın en köklü teşkilatlardan biri olduğunu belirten Yüksel, “ 10 Nisan Emniyet Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıldönümü. En köklü teşkilatlarımızdan birisi. Emniyet en önemli hususlardan birisidir. Ülkemizin huzur ve güvenliği, kanunların uygulanması, kanunlara uymayanlara gerekli işlemlerin yapılması gibi yetki ve görevlere sahip teşkilatımızdır. Bu görev ve sorumluluklar ağır mesailer gerektiriyor. Emniyet Teşkilatımız da yedi yirmi dört görev başında olan nadir teşkilatlarımızdan birisidir. Tüm emniyet çalışanlarımızı üstün gayret ve çalışmalarından dolayı kutluyorum.” dedi.

        Etkinlikler kapsamında Marmaris Yeni Cami’de şehitler ve hayatını kaybetmiş teşkilat çalışanları için mevlit okutulup, lokma ikram edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler