Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Muhammed Ali'nin oğlu günde 8 dolarla geçiniyor

        2016 yılında 74 yaşında hayatını kaybeden Muhammed Ali'nin 8 kızı, 2 oğlu vardı. Efsanevi boksörün mirasından pay alamadığını söyleyen en büyük oğlu, 46 yaşındaki Ali Jr., Mirror gazetesine, Miami'de günde 8 dolarla geçinmeye çalıştığını söyledi.

        Rastgele bulduğu işlerle geçimini sağlamaya çalıştığını söyleyen Ali Jr., "Her işte çalışırım. İnşaat, duvar boyama... Ancak şu anda hiçbir şey yapmıyorum" dedi.

        Geçtiğimiz yılın Mart ayında,MuhammedAliJr, ABD'de havalimanında gözaltına alınıp sorgulandıktan sonra serbest bırakılmış,MuhammedAli'nin oğluna birkaç kez "Adını nereden aldın" ve "Müslüman mısın" gibi sorular soran gümrük memurunun daha sonraMuhammedAliJr.'ı küçük bir odaya götürdüğü belirtilmişti.

        Başkan Donald Trump'ın uygulamaları ve 7 Şubat'ta Miami kentinde Fort Lauderdale Havalimanı'ndaki gözaltına alınma olayı hakkında konuşmuştu.

        "Ben Amerikalıyım ama artık kendimi rahat ve güvende hissetmiyorum. Babam hayatta olsa 'Sen Müslümansın. Konuş ve anayasamıza kulak ver' derdi" açıklamasında bulunmuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ