Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Müzik yasağı saat kaçta başlıyor? 31 Aralık yılbaşı gecesi Müzik yasağı kalktı mı, devam ediyor mu?
        1

        Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalardan biri de eğlence mekanlarının mesai saatleri ve müzik uygulamasıyla ilgiliydi. Pandemi nedeniyle uzun süre kapalı olan eğlence mekanları 2021 Temmuz ayında uygulamaya alınan genelge ile yeniden hizmete açıldı ancak bu mekanlarda müzik çalınan saatlere bir kısıtlama getirildi. Yılbaşı kutlamaları için dışarı çıkmaya hazırlanan vatandaşlar müzik yasağı kalktı mı, devam ediyor mu sorusunu gündeme getirdi. İşte vatandaşlar tarafından merakla araştırılan 31 Aralık yılbaşı gecesi müzik yasağı kaça kadar sorusunun cevabı

        2

        MÜZİK YASAĞI DEVAM EDİYOR MU, KALKTI MI?

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haziran ayında gerçekleşen bir kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda "1 Temmuz itibariyle sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Müzikle ilgili sınırlamayı 24.00'e çekiyoruz. Gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur." açıklamasında bulunmuştu.

        3

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardından kafe, bar ve restoranlarda gece 12'den sonra müzik yayını yapılması yasaklanmıştı.