Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Necati Ateş'ten flaş transfer itirafları - Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in döneminde yardımcı antrenörlük yapan Necati Ateş, geçen sezon yaşananları anlattı.

        2

        TRT Spor'da açıklamalarda bulunan Ateş'in sözleri şöyle:

        3

        "Biz Berkan'la, Taylan'ı aldığımızda, Cicaldau'yu da aldık ve böyle bir orta saha kurduk. Biz bu orta saha ile UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4 golle yendik, dışarıda yenilmedik.

        4

        Her maçın ayrı bir konusu, stratejisi oluyor. Bu genç oyuncular, A Milli Takım'a kadar çıktı. Berkan ve Taylan, Galatasaray'a gelene kadar A Milli Takım'a gitmedi. Kerem'i oynattık, A Milli Takım'a gönderdik. Cicaldau'yu Romanya Milli Takımı'na gönderdik.

        5

        Bu oyuncuların hepsi UEFA Avrupa Ligi'nde verdikleri performanslarla scoutlar izlemeye geldi. Marcao zaten satıldı. Bizim stratejimiz zaten buydu. Satılabilir oyuncu grubunu çoğaltıp ama, transferi sonunda da bunları tecrübeli isimlerle birleştirmekti.

        6

        Biz finali yapamadık. Maalesef yönetim bize bu oyuncuları almadı. Elneny'i oraya koyacaktık, çok hazırdı ama alamadık.

        7

        Devre arasında eğer kalsaydık; Gedson, Elneny, Danimarka Milli Takımı'ndan Skov Olsen'i alıyorduk.

        8

        Aynı Ghezzal gibi, ondan daha farklı bir oyuncu. Uzun yıllardır takip ettiğim bir oyuncu.

        9

        Bambaşka bir kadro yapılanması olacaktır. Rosier de vardı. Sezon başında Ghezzal da vardı. Kulüpler olarak sıkıntıları daha yukarı çekmemek adına biz çoğu işe girmedik, yapmadık. Orada çok ciddi Galatasaray'ın centilmenliğini gösterdik."

        10

        Necati Ateş, Antalyaspor maçını değerlendirirken ise şu ifadeleri kullandı:

        11

        "Rakip arkasına her top tehlike oldu Galatasaray için. Galatasaray'ın çok acil stoper transferi yapması lazım. Bir tane yetmeyebilir, iki tane bile yapabilir.

        12

        Ben Nelsson'u da tutabileceklerini düşünmüyorum. Çok fazla ilgi olduğunu düşünüyorum. Ciddi para gelirse satabilirler. Ben iki tane daha stoper alınmasından yanayım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ