Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Nurgül Yeşilçay: Hepimiz pala olmuştuk - Magazin haberleri
        1

        21 Mart'tan bu yana koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan berber ve kuaförler, 11 Mayıs itibari ile yeniden açıldı.

        Sosyal medya hesabından kuaföre gideceğini ve heyecanlı olduğunu paylaşan Nurgül Yeşilçay, önceki gün Bebek'te görüntülendi.

        2

        "HEPİMİZ PALA OLMUŞTUK"

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; 4 saat boyunca birçok işlem yaptıran Yeşilçay, "Kuaföre gitmek nasıl bir duygu?" sorusuna "Hepimiz pala olmuştuk. Çok mutluyuz. Şahaneyiz" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

        3

        "ARTIK GERİDE KALDI"

        Karantina günlerinin nasıl geçtiği sorulduğunda Nurgül Yeşilçay, "Temizlik yaptık, yemek yaptık. Artık geride kaldı. Uzun bir süre dışarıdan yemek söyleyip, rahat etmek istiyorum" diyerek gülümsedi.

        4

        "SIKILDIM"

        "Son günleriniz evde nasıl geçiyor?" sorusuna Yeşilçay, "Vallahi çok sıkıldım evden. Daha önceleri sıkılmıyordum ama artık sıkıldım" yanıtını verdi.

        5

        "Rap şarkı yapan oğlunuzun sizin için hazırladığı Anneler Günü klibini nasıl buldunuz?" sorusuna Nurgül Yeşilçay, şu yanıtı verdi:

        6

        "ÇOK YETENEKLİ BİR ÇOCUĞUM VAR"

        Çok beğendim. Harika bir çalışmaydı. Çok güzel. Hepsi bir araya gelmişler, böyle bir çalışma yapmışlar. Allah sizi inandırsın; çok yetenekli bir çocuğum var.

        7

        "Son günlerde yayınladığınız videolar gündemde. Yenileri gelir mi?" sorusuna Yeşilçay, şu şekilde cevap verdi:

        8

        "BUNDAN SONRA KOKOŞ OLACAĞIM"

        Evet, gerçekten temizliğe sardım. Gerçekten kilo aldım. O yüzden temizlik ile sporu birleştirdim. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama artık yemek yapmayı düşünmüyorum.

        Temizlik de yapmayacağım. Elimi sıcak sudan, soğuk suya sokmayacağım; size söylüyorum. Bundan sonra kokoş olacağım.

        9

        "BEŞ KİLO ALDIM"

        Yeşilçay, "Kaç kilo aldınız?" sorusuna "Beş kilo aldım, ikisini verdim. Üç daha vereceğim. Verene kadar hoşça kalın" yanıtını vererek arabasıyla hızla uzaklaştı.

        10

        SOLUĞU KUAFÖRDE ALDILAR

        Öte yandan koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici süreyle kapanan kuaförler ve güzellik merkezleri geçtiğimiz gün açıldı.

        Birçok ünlü isim soluğu kuaförde aldı. Ünlü isimler o anları ise sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

        Oyuncu Doğa Rutkay, sabah erken saatlerde kuaföre gitti. Rutkay, saçlarını boyatıp, rutin bakımını yaptırdı. Ardından boyalı saçıyla kuaföründen ayrılan Rutkay, yıkama işlemini evinde yapacağını söyledi.

        11

        Oyuncu Pelin Öztekin de soluğu kuaförde alan isimlerden... Kuaförüyle kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Öztekin, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

        12

        Şarkıcı Banu Zorlu da kuaförde çekilen bu fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ