Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Önder Öztarhan ile Elif Boyner akşam yemeğinde buluştu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Oyuncu Aslı Enver ile geçtiğimiz aylarda ilişkisini sonlandıran iş insanı Önder Öztarhan, Elif Boyner ile Bebek'teki bir mekanda görüntülendi.

        Bir dönem ilişkileri ile gündemi uzun süre meşgul eden ikili, akşam yemeğinde buluştu.

        2

        Ayrılık sonrasında arkadaşlıklarını sürdüren Öztarhan ile Boyner, uzun süre sohbet etti.

        Gecenin sonunda Elif Boyner'in ardından restorandan çıkış yapan Önder Öztarhan ise gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, gözlerden kayboldu.

        3

        YENİ AŞK!

        Ünlü oyuncu Aslı Enver'in, Öztarhan ile ayrılığının ardından iş insanı Berkin Gökbudak ile yeni bir birlikteliğe yelken açtığı ileri sürülmüştü. Çiftin, yakın zamanda nikah masasına oturmayı planladığı da konuşuluyordu.

        4

        "BİRBİRİMİZE ZAMAN AYIRAMADIK" DEMİŞTİ

        Öte yandan Önder Öztarhan ile ilişkisini noktalayan Aslı Enver, ayrılık sonrası açıklamada bulunmuştu. Ünlü oyuncu, Öztarhan'la birbirlerine zaman ayıramadıkları için ilişkilerini sonlandırma kararı aldıklarını ifade etmişti.

        5

        BİRLİKTELİKLERİNİ SOSYAL MEDYAYA TAŞIMIŞLARDI

        Enver, ilişkisinin doğrulanmasının ardından birlikteliğini sosyal medyaya taşımıştı. Aslı Enver, Instagram'dan sevgilisiyle takipleşmeye başlamıştı. Önder Öztarhan da yakın çevresine çok mutlu olduklarını söylemişti.

        6

        "HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"

        Öztarhan, daha önce yaptığı açıklamada, "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu." ifadelerine yer vermişti.

        7

        AİLEYE GİRMİŞTİ

        Enver, geçtiğimiz aylarda iş insanı sevgilisi Önder Öztarhan ile birlikte Ortaköy'deki bir mekanda yemek yemişti. Çifte, Öztarhan'ın annesi de katılmıştı.

        Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Enver, ilişkisi hakkında, "Her şey gayet iyi. İlişkimiz de gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor." şeklinde konuşmuştu.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ