Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Oscarlı oyuncuların koçu Malatya’ya geliyor

        Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliği’nin katkılarıyla 9-15 Kasım 2018 tarihinde düzenlenecek 8. Malatya Uluslararası Film Festivali, bu yıl ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanıyor.

        Sean Penn, Juliette Binoche, Monica Bellucci, Leonardo DiCaprio, Vincent Cassel, Sophie Marceau ve Gerard Depardieu’nün de aralarında bulunduğu çok sayıda önemli isme oyuncu koçluğu yapan akademisyen Vernice Klier, Malatya Uluslararası Film Festivali’nin konuğu olarak Türkiye’ye geliyor.

        Farklı oyunculuk yöntemleri ile koçluk verdiği oyuncularına kendilerinin en iyisi olmaları konusunda mentor olan Vernice Klier, Hollywood’un en ünlü oyuncu koçlarından... “İngiliz Hasta”daki rolüyle Oscar kazanan Juliette Binoche, “Gerçeğin İki Yüzü” adlı filminde Adèle Exarchopoulos ve James Bond filmi "Spectre"de Monica Bellucci’ye oyuncu koçluğu yapan Vernice Klier, festival kapsamında düzenlenecek söyleşide deneyimlerini sinemacılarla paylaşacak. Klier, söyleşinin yanı sıra festivalin Uluslararası Yarışma Bölümü’nde jüri olarak da yer alacak.

        REKLAM

        İngilizce oyunculuk alanında uzmanlaşmış uluslararası oyuncu koçu ve ses eğitmeni olan Vernice Klier, Ringling Bros Palyaçoluk Okulu'ndan mezun olan ilk kadın olarak Marcel Marceau ve Etienne Decroux ile çalıştı. Daha sonra Paris'te özel koçluğun yanı sıra Actor's Studio'da eğitmenlik yaptı. Son 25 yılını özel koçluğun yanı sıra sette ve stüdyo dışında koçluk yaparak geçirdi. 60'tan fazla filmde, Oscar ödüllü oyuncuların da aralarında bulunduğu çok sayıda önemli isimle çalıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ