Yüksek gerilim hattında tehlikeli mesai
OSMANİYE'de 2 işçi, metrelerce yükseklikte yüksek gerilim hattında bakım ve onarım çalışması yaparken cep telefonuyla görüntülendi.
OSMANİYE’de 2 işçi, metrelerce yükseklikte yüksek gerilim hattında bakım ve onarım çalışması yaparken cep telefonuyla görüntülendi. İşçiler, ip cambazlarını andırdı.
Yaverpaşa Mahallesi'nde bulunan yüksek gerilim hattının direğine çıkan iki işçi, bakım ve onarım çalışması yaptı. Metrelerce yükseklikteki elektrik telleri üzerinde, güvenlik ekipmanlarıyla yürüyen işçileri görenler, şaşkınlık yaşadı. İp cambazlarını andıran işçiler, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntüler, sanal medyada da ilgi gördü.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.