Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Öykü Çelik: Kiramı ödeyebilmek için kredi çektiğimi biliyorum - Magazin haberleri
        1

        33 yaşındaki oyuncu Öykü Çelik, hayatı ve kendisiyle ilgili merak edilenleri açıkladı.

        2

        YouTube'da yayınlanan 'Masa' programına konuk olan Çelik, son dönemlerde yaşadığı olaylara açıklık getirdi.

        İşte oyuncu Öykü Çelik'in açıklamalarından satır başları:

        İki olay yaşadım üst üste... İlkinde olmamam gereken bir yerdeydim 'Covid parti' denilen... Parti çıkışı çok kötü bir algı oldu. Magazinciler oradaydı, partideki herkes gitti beni orada tuttular "Çıkacağım" diyorum "Çıkma" diyorlar. Dışarıdan sesler geliyor, büyük bir baskı altında kaldım.

        3
        4
        5

        Ana haberlere çıktım, ana haberde görünmek kötü bir şey benim açımdan. Twitter’da gündem oldum. Ben bunu kurtarabileceğimi düşünmüyorum artık bas bas bağırsam da "Ben böyle demek istemedim" diye yeterli olmayacağı için öyle bırakmaya karar verdim.

        6

        Maddi durumu ortalamanın bir tık üstü olan bir ailede yetiştim. Zengin değildik ama ortanın biraz üstüydük. Özel bir üniversiteye gittim burs yüzünden para ödemedi ailem.

        Ben parayı hiçbir zaman amaç edinmedim, çok paylaştım. Çok genç yaşta çok iyi paralar kazandım ve paylaştım. Paramın olmadığı zamanlar da oldu, ailemden para almadım. Çünkü artık benim için bir gurur meselesiydi yaptığım iş...

        7
        8

        PAYLAŞIMI TEPKİ TOPLAMIŞTI

        Öte yandan koronavirüse rağmen art arda ev partilerine katılarak, tepki toplayan oyuncu Öykü Çelik, gelen eleştirilerin ardından negatif çıkan testini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        9

        "MİNİ ETEK GİYEN KIZ İLE BENİM KÜLTÜRÜM AYNI OLUR MU?"

        Parti parti gezen biri olmadığını söyleyen oyuncu, Karadeniz kızı olduğunu vurgulayarak, "Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?" demişti.

        Oyuncunun bu sözleri Twitter'da gündem olmuş, sosyal medyada tepki yağmıştı. Yaşananlardan sonra Öykü Çelik, yazılı bir açıklama yayınlamıştı.

        10

        Ünlü oyuncu, yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

        Açıklamalarım toplum tarafından yanlış anlaşılıp çeşitli mecralarda farklı yerlere çekilmiştir. Eğer sözlerimin sadece çok küçük bir kısmına odaklanmayıp, röportajda hangi soru karşısında bu ifadeleri kullandığımı göz önünde bulundursaydınız böyle acımasız yorumlar yapmazdınız.

        Hiçbir zaman negatif durumdan beslenip kimseyi incitmedim. Sadece kadının kadına yaptığı şiddete değil, insanın insana her türlü şiddetin karşısında oldum ve kınadım. Röportajda aslında kendimi eleştirdim. Olumsuz olarak değerlendirdiğim kendimdi. Tamamen yanlış anlaşıldım.

        11

        "BENİM DE BİR KADIN OLDUĞUMU UNUTMAYIN"

        Küfür ve argo barındıran yorumlarını yaparken lütfen benim de bir kadın olduğumu unutmayın. Yanlış anlaşılmaktan üzüntü duyduğumu belirtiyor ve en kısa zamanda da sözlerime benim açımdan bakabilmenizi diliyorum.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ