Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paris Hilton: Hayatımda verdiğim en iyi karardı - Magazin haberleri
        1

        Paris Hilton, Cosmopolitan'ın İngiltere edisyonuna kapak oldu. Hilton, dergiye özel hayatıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

        2

        2018’de nişanlısı Chris Zylka’dan ayrılan sosyetik güzel, “Hayatımda verdiğim en iyi karardı. O benim için doğru insan değildi. Muhteşem bir kadınım ve mükemmel birisini hak ediyorum. Birisine hayatımı vereceksem, o gerçekten kusursuz olmalı” dedi.

        3

        Hilton, bekar hayatını sevdiğini belirterek, birisinin kendisini sürekli ‘kontrol etmemesinin’ şahane bir duygu olduğunu söyledi.

        4

        Hilton otellerinin varisi olan Paris, şarkıcılık, oyunculuk ve moda tasarımcılığı yapmaktadır.

        5

        Paris Hilton, Richard Hilton ve Kathy Richards-Hilton'un en büyük kızıdır. Nicholai "Nicky" Hilton adında küçük bir kız kardeşi ve iki küçük erkek kardeşi Barron ve Conrad Hilton vardır.

        6

        Okul günlerini Connecticut’taki Canterbury School’da, California’daki Sherman Oaks’da Buckley School’da ve en son da amigo olduğu New York’taki Dwight School’da geçirdi. 17 yaşında okulu bıraktı. Üç yıl sonra bir manken olarak çalışmaya başladı. Mankenliğin yaninda ek olarak Hilton daha az bilinen filmlerde yardımcı oyuncu olarak çalıştı.

        7

        2000 yılında, GQ ve FHM dergileri için fotoğraf çekildiğinde ilk başarısı oldu. 2003 yılında Paris Hilton, Arkansas, Altus'taki bir çiftlikte arkadaşı Nicole Richie'nin kırsal yaşamının yanında tanıştığı ABD televizyon kanalı FOX dizisi The Simple Life tarafından yayınlanan dizide oynadı.

        8

        Eski erkek arkadaşı Rick Salomon, seks kasetlerini Paris'te 1 Gece başlığı altında VHS video ve DVD olarak yayınlamıştı.

        2005'te, film en çok satan ve en çok kiralanan seks videosu dahil olmak üzere üç AVN Ödülü aldı. Paris Hilton, Salomon'a dava açtı ve daha sonra 400.000 dolar tazminat ve satış gelirlerinde pay aldı. Beşinci sezondan sonra (Goes to Camp) The Simple Life durdu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ