Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Patricia Field: 'Sex and the City'nin bölümlerinde yer almayacağım - Magazin haberleri
        1

        İkonik kostümleriyle moda dünyasında ses getiren yapımların tasarımcısı Patricia Field, 'Sex and the City' hayranlarına üzücü bir haber verdi.

        2

        Field, dizinin çekilecek olan devam bölümlerinde çalışmayacağını duyurdu. 'Sex and the City'nin devam filmlerinin kostümlerinde de imzası bulunan 79 yaşındaki tasarımcının projeden çekilmesinin nedeni ise şu an 'Emily in Paris'in ikinci sezonu üzerine çalışması.

        3

        "HEM PARİS'TE HEM DE NEW YORK'TA OLAMAM"

        Fenomen dizinin yanı sıra 'The Devil Wears Prada' ve 'Younger' isimli yapımların da kostüm tasarımcısı olan iki Emmy ödülü sahibi Patricia Field, 'Emily in Paris' projesi yüzünden 'Sex and the City'de yer almayacağını açıkladı.

        Field, "Paris'te 'Emily in Paris' için çalışırken aynı anda New York'ta çekilen 'Sex and the City' projesinde yer alamam" diye konuştu.

        4

        Dünyaca ünlü tasarımcı, fenomen dizi için kendisine gelen teklifi reddettiğini ancak yapımcıları projenin başından beri kendisiyle çalışan Molly Rogers'ı önerdiğini söyledi.

        5

        Yarım saatlik 10 bölümden oluşacak 'Sex and the City' devam projesinden, kostümleriyle özellikle Fransız izleyicisinden eleştiri toplayan 'Emily in Paris' için vazgeçen Patricia Field, kötü yorumların düşünüldüğü kadar aşırı olmadığına inandığını belirtti.

        6

        "İKONİK SAHNELER OLACAK"

        Amerika izleyicisinin 'Emily in Paris' kostümlerini beğendiğine inandığını söyleyen Field, yeni bölümlerde ikonik sahnelerle karşılaşacağımızın da ipuçlarını verdi.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ