Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Mütemadiyen ağlayan Fener mi, Beşiktaş mı?

        Tarih 26 Mart 2006. Fenerbahçe-Malatyaspor maçı.

        Fenerbahçe, Mehmet Yozgatlı’nın 65’inci dakikada attığı golle öndeydi.

        Alex de tam 90’ıncı dakikada gol attı ve Fener maçı 2-0 kazandı.

        İşte tam bu dakikalarda, Türkiye’de yüzlerce kişi yeni bir yüzle tanıştı. Kameraların görüntüleyip ekrana yansıttığı bir genç kadın, Göksun Çam, hüngür hüngür ağlıyor ve avazı çıktığı kadar “Ulusoy istifa” diye bağırıyordu.

        Sonra onu daha geniş kitleler tanıdı; çünkü

        Göksun Çam meğer kameralara alışıktı. “Kampüsistan” adlı dizideki rolüyle tanınan, İngiltere Kraliyet Akademisi’nde de eğitim almış, konservatuar mezunu bir oyuncuydu.

        Çam’ın “gözyaşları” ve isyanı o dönem çok konuşuldu. Genç kadın bir süre de olsa Fenerbahçe’nin simgelerinden biri haline geldi. Kimi onu sevdi, kimi de eleştirdi.

        Uzun zamandır pek gündemde olmayan Göksun Çam, şimdilerde her gün sıkça ekranlarda dönen bir klibin, “Mütemadiyen Ağlıyorum” un başrolünde.

        Peki klip kimin? “Koyu Beşiktaş taraftarı”, “En hakiki Çarşılı”lardan

        biri olan, müziğe olduğu kadar, futbola merakıyla da bilinen Feridun Düzağaç’ın! Düzağaç, ayrıca “O topa vurmuş, bu pişirmiş, bu yemiş, bu da hani bana demiş”lerden çok Cem Dizdar tarzı, entelektüel boyutu yüksek Beşiktaş/futbol yazıları da yazıyor Radikal Gazetesi’nde...

        Şimdi ben merak ediyorum...

        Nota bilgisi ve BeşiktAŞK’ı kadar, muzır/ muzip bir zekâsı olduğundan da emin olduğum Feridun Düzağaç’ın “Mütemadiyen Ağlıyorum” adlı güzel şarkısının klibinde “Fenerbahçe’nin ağlayan kızını” oynatması sadece bir tesadüf mü?

        Yoksa ara ara “Biz Beşiktaşlıların Fenerbahçe nostaljisi vardır mesela... Tamamıyla mutsuzluktan ve kahırdan beslenir” gibi satırlara imza atan Düzağaç, klibinde minik bir oyun mu oynamakta, gönderme mi yapmaktadır? Ne bileyim; Galatasaraylıyım ama merak ettim...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ