Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Kraliyet'te düğün heyecanı! İşte dikkat çeken detay - Haberler
        1

        İngiliz Kraliyet Ailesi'nin çiçeği burnu çiftlerinden Princess Beatrice ve Edoardo Mapelli Mozzi evlendi. Kraliçe Elizabeth'in torunu ve Prens Andrew'un büyük kızı Prenses Beatrice ile emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi, koronavirüs nedeniyle erteledikleri evlilik törenlerini sessiz sedasız gerçekleştirdi.

        2

        Düğünde gelinle damadın kardeşleriyle anne babaları da yerlerini aldı. Ancak yayınlanan fotoğraflarda gelinin babası Prens Andrew ile eski eşi Sarah Ferguson'ın bulunmaması dikkat çekti.

        3

        Fotoğrafların birinde sadece gelinle damat yer alırken, diğerinde sosyal mesafeye uygun poz veren 94 yaşındaki Kraliçe II. Elizabeth ile 99 yaşındaki eşi Prens Philip görüldü.

        4

        Düğünde Prenses Beatrice'in gelinlik ve taç tercihi dikkat çekti. Prenses Beatrice, düğünde büyükannesi Kraliçe II. Elizabeth'in Norman Hartnel tarafından tasarlanan elbisesini giydi.

        5

        Kraliyet düğünlerinde gelinliklerin omuz bölgesinin kapalı olması kuralı olduğundan Beatrice'in elbisesine kol detayları eklendi. Gelinin taç olarak tercihi ise yine büyükannesi Kraliçe II. Elizabeth'in 1947'deki düğününde taktığı 'Kraliçe Mary’nin Püskül Tacı' oldu.

        6

        Daha önce Harvard Üniversitesi mezunu mimar Dara Huang ile birlikte olan ve bu birliktelikten bir oğlu bulunan Edoardo Mapelli Mozzi, bu düğünle beraber Kraliyet Ailesi'ne katılmış oldu.