Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Priyanka Chopra'nın babası Ashok Chopra'yı andı: Seni her gün özlüyoruz! - Magazin haberleri
        1

        Priyanka Chopra, 2013 yılında babası Priyanka Chopra'nın acısıyla sarsılmıştı. Babasının yokluğuna alışamayan 40 yaşındaki ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

        2

        "MUTLU YILLAR BABA"

        Babası Priyanka Chopra'yı doğum gününde yad eden Priyanka Chopra, yıllar önce çekilen baba-kız pozlarını "Mutlu yıllar baba. Seni her gün özlüyoruz." notuyla yayınladı.

        3

        Chopra'nın bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda destek mesajı geldi. Oyuncunun eşi şarkıcı Nick Jonas, Chopra'nın gönderisine kırmızı bir kalp emojisi koydu.

        4

        BABASI DOKTORDU

        Hint asıllı İngiliz oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Priyanka Chopra'nın, 2013 yılında kanser nedeniyle hayata veda eden babası Ashok Chopra bir doktordu. Oyuncu, daha önce yaptığı açıklamalarda babasının kaybettikten sonra onun acısına dayanmanın kendisi için çok zor olduğunu belirtmişti.

        5

        TERAPİ GÖRDÜ

        Priyanka Chopra, babasını kaybettikten sonra yaşadığı acıyı kaleme aldığı 'Unfinished' adlı kitabında da yer vermişti. Babası hayata veda ettikten sonra uzun süre depresyonla mücadele ettiğini yazan Chopra, bu duruma dayanabilmek için de terapi gördüğünü açıklamıştı.

        6

        "BABAMI KAYBETTİKTEN SONRA BÜYÜK BİR ÖFKEYE KAPILDIM"

        Güzel oyuncu, baba acısının kendisini nasıl değiştirdiğini Oprah Winfrey ile yaptığı bir röportajda da ifade etmişti. Chopra, babasının öldüğü sıralarda büyük bir öfke duyduğunu söylemişti. Ünlü isim, daha sonra da "Tanrı ile ilişkim biraz değişti ama aynı zamanda kurtuluşu hissetmemde de Tanrı'nın yardımı oldu." demişti.

        7

        "BABAM İÇİN HER ŞEYİ YAPTIM"

        Priyanka Chopra, hasta babasının hayata tutunmasını en azından ömrünün uzamasını sağlamak için de yapabileceği her şeyi yaptığını söylemişti. Priyanka Chopra, o dönemde hissettiklerini ise "Her tapınağa gittim dua ettim. Görüşmem gereken her doktorla görüştüm. Babamı Singapur'a, New York'a, Avrupa'ya, Hindistan'a, her yere götürdük. Onun ömrünün uzaması için yapabileceğim her şeyi yaptım. Bu ne kadar da çaresiz bir duyguydu." sözleriyle anlatmıştı.

        8

        TAŞICIYI ANNE TERCİHİ

        Öte yandan 2018 yılında hem Hindistan'da hem de ABD'de gerçekleşen düğün ile evlenen Priyanka Chopra-Nick Jonas çifti, 7 ay önce de taşıyıcı anne yöntemiyle kızları Malti Marie'yi kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı.

        Fotoğraflar: AP, Instagram.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ