Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Rıdvan Dilmen'den Alanyaspor-Beşiktaş maçı yorumu - Coredon Alanyaspor Haberleri
        1

        NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi.

        2

        İLK YARI SONU

        "İki takım adına da taktik ve disipin yok. İki takım da beraberliğe üzülecek. Orta saha oyuncuları ya da forvet oyuncuları topu alıp 30 metre sürebiliyor.

        3

        İlk yarı Fabri çok iyi oynadı. Çok iyi bir kaleci performansı izledik.

        4

        Beşiktaş'ın ciddi sonuçlanmayan atakları vardı. Özellikle Talisca'nın fırsatı netti. Beşiktaş için ciddi kayıp olur. Alanya'nın çok yemesi demek tesadüf değil.

        5

        Quaresma'nın pozisyonu bence penaltı. Kale arkası çekimde önce acaba mı dediler? İlk anda ise net penaltı dendi. Ancak hakemin görüş açısından pozisyon net penaltı.

        6

        35. dakikadan itibaren rus ruletine dönen bir maç oldu. Rus ruletinin devam edeceğini ve yine gol pozisyonları olacağını düşünüyorum.

        7

        Şampiyonlar Ligi'nde böyle oynamıyor Beşiktaş. Yani oradaki maçların yapısı çok farklı. Ligde farklı. Beşiktaş'ta yetenek var ama kopuk oynuyorlar ve takım gibi oynamıyorlar."

        8

        MAÇ SONU

        Beşiktaş'ta, gündem biraz saha dışına çıkmıştı ve bu maçta yaşanacak bir puan kaybı Beşiktaş'a büyük zarar verebilirdi.

        9

        Beşiktaş'ın sıcağına kar dayanmaz, 2. yarı vitesi yükseltince Beşiktaş 3. puana ulaştı. 90+'larda bile Beşiktaş'ta Quaresma ve Babel koşuyordu.

        13

        Monaco'yu inşallah yenerler ama bu Lens ve Medel krizinin çözülmesi lazım. Oğuzhan Özyakup'ta Şenol Güneş'e tavır yapıyor bunu yapamazsın Oğuzhan!

        14

        Oğuzhan'ın bu yaptığı davranışı kabul edemiyorum, Lens ve Medel bunu yapabilirler ama sen yapamazsın sen Beşiktaş'ın kaptanısın.

        15

        Şenol Güneş'in bence Medel veya Necip'i oyuna sokmak istemiştir ve Medel geri çevirmiş olabilir. Lens'in ise sadece trip yaptığını düşünüyorum. Bizim muhabir arkadaşlarımız olayları yanlış yorumlamış olabilir.

        16

        Cezaları tartışabiliriz ama biz hukukçu değiliz bir adalet duygumuz var. Ben de zaman zaman bu konuları dillendirdiğim için dönem dönem sitemler alıyorum bu konuda.

        17

        Şimdi Caner Erkin'in aldığı cezanın küfürden olduğu söyleniyor. Caner sportmenliğe aykırı davranıştan ceza aldı, ama bundan sonra dudak okuma olacak, görüntüden ceza verecekler.

        18

        Düne kadar hakem yazmadıysa küfüre ceza yoktu, burada ihaleyi Caner'e bıraktılar. Caner Erkin'e, Arda Turan'ın bedelini ödettiler!

        19

        Caner Erkin'i böyle yakalamışlar, hemen 6-7 yapıştıyorlar. Daha önce böyle yapan futbolcular bu cezaları veremediler.

        20

        Van Persie'nin pozisyonunda temsilci yazdı ama yazamazsın diyorlar, hakemin görmediklerini temsilci yazamaz diyorlar.

        21

        Galatasaray'ın sahası kapanmalıydı ama kapatamadılar çünkü 2-3 hafta önce Volkan Babacan'ın kafasına madde atıldığında Fenerbahçe'nin sahasını kapatamadılar. Oraya kapatamayınca burayı da kapatamadılar.