Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rihanna ile ASAP Rocky, New York sokaklarında - Magazin haberleri
        1

        Barbadoslu şarkıcı Rihanna, Ortadoğu'nun en zengin 12'nci ailesinin veliahtı olan Suudi iş insanı Hassan Jemaal ile üç yıllık ilişkisini bitirdikten sonra rapçi ASAP Rocky ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

        2

        Rocky ile ilişkisi tam gaz devam eden 33 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz akşam sevgilisiyle birlikte New York'taki bir restorandan çıkarken objektiflere takıldı.

        Ünlü rapçi ile ilk kez kamera karşısına çıkan Rihanna'nın pembe bir elbisenin üzerine kıyafetiyle aynı renkte şapka taktığı görüldü. Şarkıcı ayrıca bir ara sevgilisinin deri ceketini de giydi.

        3

        ASAP Rocky ise patlayan flaşlar karşısında hem kendini hem de sevgilisini korumak için çaba gösterdi. İkili, daha sonra kendilerini bekleyen otomobillerine doğru ilerledi.

        4

        "HAYATIMIN AŞKI"

        ASAP Rocky, geçtiğimiz haftalarda ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü rapçi, GQ ile yaptığı röportajda Rihanna'yı "Hayatımın aşkı" olarak tanımlamıştı.

        Gerçek adı Rakim Nakache Mayers olan ASAP Rocky, bekar olmaktan çok bir ilişki içinde olmayı tercih ettiğini ifade etmişti.

        5

        "HARİKA BİR BABA OLACAĞIM"

        Rocky ayrıca, baba olmayı ve aile kurmayı istediğini de sözlerine eklemişti. Şarkıcı, "Sanırım, harika bir baba olacağımı düşünüyorum. Çok şanslı bir çocuğum olacak" demişti.

        Amerikalı rapçinin bu sözleri, ikilinin ilerleyen zamanlarda evlenebilecekleri yönünde yorumlanmıştı.

        6

        ARKADAŞINA AŞIK OLDU

        Rihanna, geçtiğimiz yıl temmuz ayında kendi markası için ASAP Rocky ile birlikte çalışmıştı. O dönem arkadaş olan ikili hakkındaki söylentiler artmıştı. Fakat çift, iddialar hakkında konuşmamıştı. Barbadoslu şarkıcı, ASAP Rocky ile ilgili düşüncelerini "yakışıklı" sözleriyle dile getirmişti.

        7

        3-4 ÇOCUK İSTİYOR

        Ünlü şarkıcı Rihanna, daha önce İngiliz Vouge dergisine konuşarak, gelecek planlarından bahsetmişti. 10 yıl içinde evleneceği kişiyi bulamasa da üç veya dört çocuk yapacağını söyleyen Rihanna, "Bunu kendi başıma yapabilir miyim? Tabii ki evet!" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ