Roma'dan Fenerbahçe'ye iyi haber
Aleksandar Kolarov'un Roma'da forma şansının azalması, Fenerbahçe'yi umutlandırdı. Sol bek ve stopere takviyeler yapan İtalyan ekibinin sportif direktörü, gitmek isteyen futbolculara tesislerdeki 15 günlük ilk etap çalışmaların ardından gerekli kolaylığı sağlayacaklarını belirtti!
ABONE OLFenerbahçe, Aleksandar Kolarov için bekleyişini sürdürüyor. Son olarak Roma Sportif Gianluca Petrachi’den gelen açıklamalar, sarı lacivertli taraftarda heyecan yarattı.
Stoperde sadece Juan Jesus ve Fazio'nun kaldığını belirten Petrachi, "Bu nedenle ilk olarak defansı güçlendirmemiz gerek. 1 ya da 2 stoper alacağız" dedi. Şu anda teknik direktör Fonseca'nın, zorunluluktan Aleksandar Kolarov’u stoperde oynattığını açıklayan sportif direktör, "Onun gerçek bölgesinin orası olmadığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ