Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Romee Strijd karlar içinde 'Evet' dedi! - Güncel Magazin Haberleri
        1

        Ünlü model Romee Strijd (26) ile 12 yıldır beraber olduğu sevgilisi Laurens van Leeuwen, dünya evine giriyor. Önceki gün yıl dönümlerini kutlamak için soluğu helikopterle İsviçre'de alan çiftten Strijd, büyük bir sürprizle karşılaştı.

        2

        Sevgilisinden evlilik teklifi alan ünlü model, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Çıktıkları kayak tatilinde Laurens van Leeuwen'e "Evet!" yanıtını veren Romee Strijd, nişanlandıklarını da duyurdu.

        3

        "EVET' DEDİM!"

        2020 yılında "Mint" adını verdiği kızını dünyaya getiren ünlü isim, bu fotoğrafı, "Evet' dedim!" notuyla 7,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

        4

        Strijd, iri taşlı yüzüğünü de sergilemeyi ihmal etmedi. Romee Strijd'in gönderileri takipçilerinden 900 binden fazla beğeni aldı.

        5

        HAMİLELİK SÜRECİNİ BELGESELE DÖNÜŞTÜRMÜŞTÜ

        Öte yandan Romee Strijd, hamilelik sürecini fotoğraflardan oluşan bir mini belgesel haline getirmişti.

        6

        Model, hamileliğinin farklı dönemlerinde göbeğini açıkta bırakacak şekilde fotoğraf çektirme anlarını belgesele dönüştürmüştü.

        7

        Romee Strijd, karnı burnunda fotoğrafları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

        8

        En son hamileliğinin 39'ncu haftasındayken fotoğrafını çektiren Strijd, bebeğini kucağına aldığı anı da yayınlamayı ihmal etmemişti.

        9

        "ÇOK BAHTİYAR HİSSEDİYORUM"

        Mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren model, "Mint van Leeuwen! Sonunda seni kollarıma aldığım için kendimi çok bahtiyar hissediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        10

        "ANNE OLAMAMAKTAN KORKUYORDUM"

        Romee Strijd, daha önce, "Yedi yıl boyunca regl görememe sebebiyle, iki yıl önce Polikistik Over tanısı konuldu. Anne olamamak ve Lauren ile en büyük hayalimiz olan aile kuramamaktan korkuyorduk. Sonrasında benim Polikistik Over’ımın normal bir sendrom olmadığını anladım." açıklamasını yapmıştı.

        11

        "BU TEMPO BENDE BU SONUCU YARATTI"

        "Benimki vücudumun uçuş moduyla savaşmasından kaynaklanıyordu. Yani stresle savaşmaktan..." ifadelerini kullanan Strijd, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        Herkesin yapısı farklı ama bu kadar tempo bende bu sonucu yarattı. Doğal tedavi yöntemlerini denedim. Doğru egzersizleri yaptım, vücudum için doğal kiloya ulaştım ve kilo vermek için kendimi zorlamadım. Ayrıca doğal gıda takviyelerini denedim. Akupunktur yaptım ve ülkem Hollanda’yı daha sık ziyaret edip, ailemle vakit geçirdim.

        12

        Romee Strijd

        13

        Romee Strijd

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ