Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Silah Sıktığını Görmek ve Ne Anlama Gelir ? Rüyada Birine Doğru Silah Sıkmak Anlamı Ne?

        Rüyada silah sıkmak ne anlama gelir? Bu sorunun çok fazla cevabı vardır. Ama buna ek olarak bizler size rüyada birine doğru silah sıkmak anlamı nedir gibi soruların da cevaplarını aktaracağız. İşte bütün detaylar hemen aşağıda.

        Rüyada Silah Sıkmak

        Bazen belli sebeplerden dolayı bazen de sebepsiz yere rüyanızda silah sıktığınızı görebilirsiniz. Bu durumda da ne anlama geldiğini merak edersiniz. İşte cevabı:

        • - Rüyada silah sıkmak yakınlarınızdan biri tarafından ihanete uğrayabileceğinize işarettir
        • - Birileriyle büyük anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, büyük kavgalar edebilirsiniz.
        • - Başkaları tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz.

        Bu durumların geçici olduğunu da unutmamanız gerekiyor. Buna ek olarak rüyada birine silah sıkmak da kalp kırabileceğinizin işaretidir. Eğer böyle bir durum yaşarsanız mutlaka özür dilemelisiniz ve yanlış anlaşılma varsa düzeltmelisiniz. Sonraki zamanlarda başınıza büyük bir sorun açabilir.

        REKLAM

        Bu rüyaların haricinde merak edilen bir başka yorum da rüyada arabaya silah sıkmak ile ilgili.

        • - Eğer otomobile silah sıkıyorsanız iş konusunda ciddi bir kazancınız olacak demektir.
        • - Maddi anlamda rahatladığınız bir döneme gireceksiniz.
        • - Yorucu ve stresli bir sürece girebilirsiniz.
        • - Buna bağlı olarak kazançlarınız yükseldiğinde de mutlu olacaksınız.

        Şimdi diğer yorumlara da bir bakalım…

        Rüyada Havaya Silah Sıkmak

        Yine diğer yorumlarda olduğu gibi burada da maddi anlamda bir gelişme yaşayacağınızı söylemek gerekiyor. Buna ek olarak rüyada havaya silah sıkmak olumsuz durumlar yaşıyorsanız, belli sıkıntılarınız varsa bunlar sona erecek demektir.

        Ayrıca havaya ateş eden kişi toplumda da iyi bir konum elde edecek anlamına geliyor. Böyle bir fırsat yakalarsanız mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor.

        Rüyada Askerde Silah Sıkmak

        Bir başka yorum da rüyada askerde silah sıkmak ile ilgili. Eğer rüyanızda askerde olduğunuzu ve burada silah sıktığınızı görüyorsanız da anlamı şu şekilde:

        REKLAM
        • - Yaşamınızda şans size dönecek demektir.
        • - Daha bol kazançlı ve bol huzurlu bir sürece gireceksiniz.
        • - Zorluklar karşısında başarılı bir şekilde sonuç elde edeceksiniz.

        Bunların olması için de sabretmeniz gerektiğini unutmayın. Her şeyi birdenbire yapamazsınız. Bu sebeple de bir süreç yaşamanız gerekiyor ve bu süreç sonunda da sabrettiğiniz için emeğinizin ve sabrınızın karşılığını almanız gerekiyor.

        Bütün bunları yaşarken aslında kendi sınırlarınızı da keşfedebilirsiniz.

        Rüyada Ayıya Silah Sıkmak

        Yazının sonlarına yaklaşırken rüyada ayıya silah sıkmak ne anlama geliyor ve biz neden böyle bir rüya görürüz bundan da bahsetmek istiyoruz. Hayattan beklentilerinizi tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. Bu noktada yine diğer yorumlarda da bahsettiğimiz üzere, sabırlı olmak zorundasınız. Sonrasında her şey sırasıyla gerçekleşecektir.

        Rüyada ayıya silah sıkmak aynı zamanda olumlu sonuçlar elde edeceğinizin de işaretidir. Eğer bir iş fırsatı arıyorsanız ya da bir projenin içerisindeyseniz kısa sürede bu işlerden güzel sonuçlar ortaya çıkacak.

        Gördüğünüz gibi rüyada silah sıkmak çok fazla anlama geliyor ve yorumcular her birini farklı şekilde ele alıyor. Bunlardan hangilerini yaşayacağınızı bilmek ise imkansız.

        Ama şunu da unutmamak gerekiyor: Rüyalar alemi o kadar karışıktır ki bazı rüya yorumcuları bile rüyaların detaylarına çok fazla inemezler ve doğru yorumları oluşturamazlar. Bu yüzden de tabirlerin aslında sadece birer yorum olduğunu ve elde edilen araştırma sonuçlarından toparlanarak oluşturulduğunu unutmayın.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ