Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Bakan Memişoğlu'nun "sağlık elçisi" ilan ettiği Doğa, tütünle mücadele çalışmalarına destek verdi

        Yiğit Gençbay Sağlıklı Hayat Merkezinin açılışında Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile gerçekleştirdiği samimi diyalogla kamuoyunun dikkatini çeken Doğa, dedesinin sigara kullandığını söylemiş, Memişoğlu da kendisinden dedesini sigarayı bırakması konusunda teşvik etmesini istemişti.

        Doğa'nın çağrısının ardından dedesi Hasan Yürekliaslan sigarayı bırakmıştı.

        Bu süreçte tütünle mücadele farkındalığının simge isimlerinden biri haline gelen Doğa, bu kez Ankara İl Sağlık Müdürlüğünün Gazi Üniversitesi'nde düzenlediği etkinlikte, sağlık çalışanlarıyla, sigaranın zararlarına ilişkin bilgilendirme çalışmalarına katıldı.

        Etkinlik kapsamında standı ziyaret eden vatandaşlara karbonmonoksit ölçümü yapılırken, Doğa da ölçüm sürecine eşlik ederek katılımcılarla sohbet etti ve dumansız yaşam konusunda farkındalık mesajları verdi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Personelini darbeden hastane müdürü açığa alındı

        ESKİŞEHİR'in Sivrihisar ilçesinde, devlet hastanesinde personelini darbeden hastane müdürü T.Y. açığa alındı, hakkında idari soruşturma başlatıldı. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ