Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Dünyanın en başarılı saç ekimi otoriteleri İstanbul’daydı

        Saç ekimi alanında 6 kıtadan 200 katılımcı doktorun katıldığı 3 gün süren “3. Akdeniz FUE Workshop” İstanbul’da yapıldı. Bağımsız bir organizasyon olan “3. Akdeniz FUE Workshop”,42 ülkeden 200 katılımcı doktora ev sahipliği yaptı.

        FUE saç ekimi tekniğinde geliştirdiği özel yöntemle uluslararası bir başarıya imza atarak saç ekimi forumlarında saygın bir yer edinen Dr. Koray Erdoğan, ev sahipliğini yaptığı Workshop’u konu alan basın toplantısında Türkiye’nin saç ekiminde marka ülkelerden biri olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

        “Türkiye, sağlık turizminde lider olmaya aday bir ülke. Ülkemizde nicelik kadar niteliğin de ne kadar önemli olduğunu vurgulayabilmek adına 3. Akdeniz FUE Workshop organizasyonunu düzenlemeye aday oldum. Hazırlıkları iki yıl süren organizasyon, saç ekiminin bütün tekniklerini içeren ve her farklı teknikteki dünyaca tanınmış öncü doktorların katıldığı ilk workshop olma özelliğine sahip. Bu kadar geniş katılımı, hiçbir uluslararası kuruluşun desteğini almadan başaran ilk çalıştayın ülkemizde olması da ayrı bir gurur kaynağı oldu.”

        FUE tekniğinde dünyanın sayılı doktorları arasında gösterilen Dr. Koray Erdoğan’ın gerçekleştirdiği organizasyonun ilk gün yapılan basın toplantısında Dr. Erdoğan’ın yanı sıra Uluslararası Saç Restorasyon Birliği komiteleri ve Amerikan Cerrahlar Üniversitesi onur üyesi Dr. James A. Harris, saç ekiminde dünyanın saygın isimlerinden İspanyol Dr. Jose Lorenzo, uluslararası saç cerrahisi ve dermatoloji cerrahi organizasyonlarının aktif üyelerinden İsrailli Dr. Alex Ginzburg ve ABHRS’nin Bilimsel Program Başkanı ve FUE tekniği öncülerinden Amerikalı Dr. Robert True dünyadaki saç ekimi teknikleri ve son gelişmeler konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

        FUE saç ekimi tekniğinde geliştirdiği özel yöntemle uluslararası bir başarıya imza atarak saç ekimi forumlarında saygın bir yer edinen Dr. Koray Erdoğan, basın toplantısındaki konuşmasında Türkiye’nin saç ekiminde marka ülkelerden biri olduğuna dikkat çekti.

        CANLI SAÇ EKİMİ OPERASYONLARI

        Workshop süresince FUE ve FUT tekniklerindeki son yenilikler ve gelişmeler, farklı FUE aletleri, greft yerleştirmesi, bireysel teknikler paylaşıldı. Ayrıca, ASMED Kliniği’nde canlı cerrahi gözlem imkânı sağlanarak, katılımcıların ASMED’deki farklı ameliyathanelerde ve klinikte yer alan ekranlarda saç ekimi operasyonlarını canlı olarak izleyebilmesi sağlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ