Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’nin Karşı Mahallesi’nde inşa edilecek futbol sahasında çalışmalar başladı.

        Sakarya'nın Kocaali ilçesi Karşı Mahallesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılacak futbol sahasında çalışmalar başladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, spor alanını kısa süre içerisinde tamamlayarak gençlerin hizmetine sunacaklarını belirtti. Başkan Zeki Toçoğlu bölgeye yaptığı ziyarette gençlerle bir araya gelmesi ve futbol sahasının müjdesini paylaşması ile Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından derhal hazırlıklar başlatıldı ve ihalesi gerçekleştirildi. İlçenin yeni futbol sahası için ise çalışmalar başladı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, futbol sahasının zemini için gerekli düzenlemelerin yapıldığını belirtip spor alanını kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler