Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde okul idarecileri, öğretmenler ve vatandaşlar bir araya gelerek yaşadıkları mahalledeki okulun çevre düzenlemesini gerçekleştirdiler.

        Okul etrafındaki düzensiz görüntüyü peyzaj çalışması ve ağaçlandırma yaparak düzelttiklerini belirten Turnalı Mahallesinde bulunan Hacı Osman Akgün İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ahmet Karagöz, "Çalışmalarımızda çevremizdeki herkesin desteğini gördük. Siyasilerimizin ve mahalle halkımızın maddi manevi destekleri sayesinde bu işinde altından kalkmış olduk. Bu necip halkımızla çok daha güzellikler üreteceğimize eminim. Hayal edip emek harcayıp, yorulalım yeter. Mahallemiz, çocuklarımız, milletimiz her şeyin en güzeline layık, bu emekleri koruyacaklarına, daha da geliştireceklerine eminim. Okul olarak sonraki hedefimiz okulumuzun sıralarını değiştirmek olacak''dedi.

        Hacı Osman Akgün İlkokulu ve Ortaokulu'nun çevresi yapılan çalışmalar sonrasında güzel bir görünüme kavuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler