Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Salma Hayek: Eve hayalet avcısı çağırmak zorunda kaldım - Magazin haberleri
        1

        1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak kariyerinde zirveyi gören Salma Hayek, 'The Ellen DeGeneres Show'a konuk oldu. 53 yaşındaki Hayek, samimi açıklamalarda bulundu.

        2

        "KIZIM ANLATIYORDU"

        Londra’daki evinde hayaletlerin olduğuna inandığını belirten Salma Hayek, “Piyano kendi kendine çalıyordu. Acayip şeyler oluyordu. Işıklar yanıp, sönüyordu, kapılar kendiliğinden açılıyordu ama ben bunların hiçbirine şahit olmadım. Evde çalışanlar ve kızım anlatıyordu." diye konuştu.

        3

        "EVDE 20 TANE HAYALET YAKALADIĞINI SÖYLEDİ"

        14 yaşındaki kızı Valentina'nın korkmaması için hayalet avcısı tuttuğunu dile getiren ünlü oyuncu, "Bunun gerçek olmadığını bildiğim halde, psikolojik açıdan onun rahatlaması için bu yolu seçtim. Hayalet avcısı evde 20 tane hayalet yakaladığını ve onlardan kurtulmaya çalıştığını, fakat birinin ısrarla ayrılmadığını söylemişti." ifadelerini kullandı. Hayek, bu sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu.

        "Hayalet Avcıları"; Commodore 64 için yazılmış bilgisayar oyunu, filmi ve müzikleriyle, dönemin pop kültür ikonlarından sayılır.

        4

        "HAYALET AVCILARI" (GHOSTBUSTERS) HAKKINDA

        Bir döneme damga vuran film; paranormal konulara düşkün Dr. Peter Venkman ve 3 kafadar akademisyen arkadaşının bir işe yaramadıkları gerekçesiyle Columbia Üniversitesi’nden atıldıklarında kendi işlerini kurmaya karar verip, hayalet avcılığı şirketi Ghostbusters'ı kurmasını anlatıyor.

        Reklamlar sayesinde isimlerini duyuran ekip, New Yorkluları şehrin orasına burasına musallat olmuş hayaletlerden kurtarmaya başlarlar. Bir gün güzel viyolonselist Dana Barrett tarafından kiralandıklarında, genç kadına ait evin, New York’u istila etmeye başlayan kötü ruhlar tarafından dünyaya giriş kapısı olarak kullanıldığını anlarlar. İşler kontrolden çıkar.

        5

        "BABAANNE ROLU TEKLİF EDECEK SANDIM"

        Öte yandan son dönemde yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Hayek, geçtiğimiz günlerde kadrosunda kendisinin de yer aldığı yeni dönem filmi 'Eternals' filmindeki rolü hakkında konuşmuştu.

        Hayek, kendisine teklif geldiğinde babaanne rolü verileceğini düşündüğünü söylemişti. Filmde küçük bir rol teklif edileceğini düşünen ancak 'Eternals'ın lideri 'Ajak'i canlandıran ünlü oyuncu, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        Şoke olmuştum. 50'li yaşlarınızda çok sevdiğiniz bir yönetmenin sizi arayıp, 'Süper kahraman olacaksın' dediğini hayal edin.

        6

        'Eternals'ın dev oyuncu kadrosunda Hayek'in yanı sıra; Angelina Jolie, Kit Harington, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan ve Don Lee var.

        7

        'DESPERADO' İLE ÜNLENDİ

        1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak kariyerinde zirveyi gören Salma Hayek, böylelikle Hollywood'a giriş biletini kazanmıştı.

        8

        2009 YILINDA EVLENDİ

        ok yapımda rol alan oyuncu, 2009 yılında iş insanı Francois-Henri Pinault ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin, Valentina Paloma adında bir kızları bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ