Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu! İşte o anlar... - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 37´nci haftasında Fenerbahçe ile oynadığı maçın ardından Nef Stadyumu´nda şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi.

        2

        Fenerbahçe mücadelesinin bitmesinden sonra saha ortasına platform kuruldu. Sarı-kırmızılı ekibin 2022-2023 sezonunda kaydettiği goller barkovizyondan izlettirildi.

        3

        Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray´ın simgesi olan Aslan gösterildi.

        4

        Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray´ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını dile getirdiler.

        5

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu, Dikran Gülmezgil ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur taraftarları selamladı.

        6

        OKAN BURUK AİLESİYLE SAHNEYE ÇIKTI

        Galatasaray´da teknik direktör olarak görev aldığı ilk senesinde şampiyonluk yaşayan Okan Buruk, kutlamalarda sahneye eşi Nihan Buruk ve oğlu Ali Yiğit ile çıktı. Buruk madalyasını aldıktan sonra oğlu Ali Yiğit´e verdi.

        7

        KUPAYI KAPTAN MUSLERA KALDIRDI

        Kutlamanın ardından ise kupa törenine geçildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto Süper Lig 2022-23 şampiyonluk kupasını kaptan Fernando Muslera´ya takdim etti.

        8

        Daha sonra Muslera takım arkadaşlarıyla birlikte kupayı havaya kaldırdılar.

        9

        Kupanın kaldırılmasının ardından ise stattan havai fişek atıldı.

        19
        20
        21

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ