Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miraç ŞENTÜRK/SAMSUN, (DHA)SAMSUN´da cuma günü saat 21.00´de başlayan sokağa çıkma kısıtlamasıyla şehir sessizliğe büründü. Kentin ana güzergahlarında polis ve jandarma ekiplerince oluşturulan kontrol noktalarında denetimler sürüyor.

        Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını Samsunlu vatandaşlar evlerinde geçirdi. Kentin işlek cadde, sokak ve meydanları hafta sonu uygulanan kısıtlamayla sessizleşti. Kentin ana güzergahlarında polis ve jandarma ekiplerince kontrol noktaları oluşturuldu. Ekipler, araçları durdurup, sürücüler ile yolcuların izin belgesi ve Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptı. Ayrıca durdurulan araçlardaki vatandaşların Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulaması da yapıldı. Kent genelinde kısıtlamaya uymayan vatandaşlara para cezası uygulandığı belirtildi.DHA-Genel Türkiye-Samsun Miraç ŞENTÜRK

        2020-12-27 17:18:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler