Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA) SAMSUN'un İlkadım ilçesinde görevli mahallle bekçisi Yunus Emre Özkan, kalbi duran kedi yavrusunu, kalp masajı ve suni teneffüs yaparak, hayata döndürdü.

        İlkadım Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çarşı ve mahalle bekçisi Yunus Emre Özkan, Baruthane Mahallesi'nde devriye görevi sırasında çöp konteynerinin yanında hareketsiz şekilde duran kedi yavrusunu gördü. Kedinin kalbinin durduğunu fark eden bekçi yaklaşık 20 dakika kalp masajı ve suni teneffüs yaparak yavru kediyi hayata döndürdü. Başka bir bekçi tarafından o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

        Görüntüler, İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından 'Kahramanlar her yerde. Kahramanlar içimizde. Kahramanlar görevinin başında. Teşekkürler Kahraman Çarşı ve Mahalle Bekçimiz Yunus Emre Özkan' ifadeleriyle paylaşıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Samsun Hakan AKGÜN

        2021-05-03 11:17:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler