Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde kaçak kazı yapılan alana operasyon düzenleyen jandarma, Roma Dönemi’ne ait çok sayıda odası bulunan zindan ile karşılaştı. Operasyonda ayrıca Roma Dönemi’ne ait kılıç, gümüş haç, tas, zincir, 2 alan arama cihazı ile kazma ve kürek ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Viranşehir ilçesinde kaçak kazı yapıldığı bilgisini elde etti. Kaçak kazıyı yaptığı belirlenen 4 kişiyi takibe alan ekipler, Kışla Mahallesi’ndeki adrese operasyon düzenledi.

        Operasyonda çok sayıda küçük odadan oluşan 400 metrekarelik bir yapıyla karşılaşıldı. Yapıda yapılan aramada Roma Dönemi’ne ait kılıç, gümüş haç, tas, zincir, 2 alan arama cihazı ile kazma ve kürek ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar jandarma karakoluna götürüldü.

        Yapılan incelemede yapının Roma Dönemi’ne ait çok sayıda odası bulunan zindan olduğu belirlendi.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler