Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Selena Gomez'in şarkısı Justin Bieber'a gönderme mi? - Magazin haberleri
        1

        Selena Gomez, sağlık sorunlarıyla geçirdiği bu yılın sonunda çıkardığı ilk solo single projesi için "İyi ve kötü zamanlarımda yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Siz olmadan bunu yapamazdım ve sizinle yeni bir maceraya başlamak için sabırsızlanıyorum" sözleriyle hayranlarına teşekkür etti.

        2

        Selena Gomez'in şarkısıyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu şarkı son albümümden sonra hayatımda gerçekleşen olaylardan ilham aldım" demesi şarkının Justin Bieber ile ilgili olduğu iddialarını güçlendirdi.

        3

        7 yıl boyunca bir dargın bir barışık ilişki yürüten eski çiftin hayranları Selana'nın bu şarkı ile zehirli aşkına veda ettiğini, şarkınının isminin ve sözlerinin net bir mesaj olduğunu savundu.

        4

        Bunun üzerine Justin Bieber'ın eşi Hailey Baldwin takipçileri tarafından mesaj yağmuruna tutuldu. Selena Gomez ise duyarlılık çağrısı yaptı.

        5

        Baldwin, Selena Gomez'in şarkısını yayılmasının ardından önce sosyal medya hesabından Summer Walkers’ın 'I’ll Kill You' (Seni öldürürüm) isimli şarkısının ekran görüntüsünü paylaştı, daha sonra ise Selena Gomez'in başarısını kutlayan bir fotoğrafı beğendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ