Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan: Türkiye'yi bırakmayı düşünmüyorum - Magazin haberleri
        1

        2014 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Serdar Ortaç ve İrlandalı model Chloe Loughnan, geçtiğimiz Ağustos ayında tek celsede boşanmıştı.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Loughnan, gündemdeki haberleri kesin bir dille yalanladı.

        3

        "TÜRKİYE'Yİ BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

        Alışveriş yaparken görüntülenen model, "Şimdi bir film çektik. Vizyona girecek, çok güzel oldu. Hayatım eskisi gibi olacak, değişen bir şey olmayacak. Gidip geleceğim. Hiçbir zaman Türkiye'yi bırakmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

        4

        Chloe Loughnan'ın Yiğit Marcus Aral ile aşk yaşadığı iddia edilmiş, Loughnan bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

        5

        "HEPSİ ASILSIZDIR"

        Loughnan, sosyal medya hesabından, "Hakkımda çıkan haberlerin hepsi asılsızdır. Şimdiye kadar hiç konuşmadım ama hiçbir belge ve delil olmadan yaptığınız yanlış haberlerle insanların hayatlarını kötü yönde etkiliyorsunuz. Eğer asılsız haberler devam ederse, mahkemeye başvurmak zorunda kalacağım. Lütfen sürece saygı gösterelim" açıklamasını yapmıştı.

        6

        "BU YANLIŞ HABERLER İNSANIN HAYATINI MAHVEDİYOR"

        Yalanladığı haberin sadece Marcus olmadığını söyleyen ünlü model, "Her zaman bir haber çıkıyor. Herhalde ben konuşmuyorum diye ama böyle haberler artık beni rahatsız etmeye başladı. Sabırlı kalıyorum ama olmuyor. Bu yanlış haberler insanın hayatını mahvediyor" ifadelerini kullandı.

        7

        "BU HABERLER NEREDEN ÇIKIYOR?"

        Muhabirlerin "Daha önce hiçbir açıklama yapmamanıza rağmen Yiğit Marcus Aral haberine neden hemen yanıt verdiniz?" sorusuna ise Loughnan, "Daha önce hiç açıklama yapmadım evet, aslında o haberi tek başına da yalanlamadım. Genel olarak çıkan haberleri yalanladım. Cevabım genel olarak bütün haberlereydi. Benim kafam çok karışıyor. Bu haberler nereden çıktı, neden çıkıyor?" şeklinde yanıt verdi.

        8

        "YASAK GELSE ÖNCE BENİM HABERİM OLURDU"

        Son günlerde eski eşi Serdar Ortaç'ın, Chloe Loughnan'a konuşma yasağı getirdiğine dair haberleri yalanlayan güzel model, "Kimden yasak geldi. Emin miyiz? Ben yurt dışından geldim, hiç duymadım. İlk kez sizden duyuyorum. Serdar'la problemimiz yok. Böyle bir şey yapmış olamaz. Ben zaten konuşmuyorum ki! Beni neden sustursun ki! Neden böyle bir şey yapma gereksinimi duysun? Ayrıca bana konuşmama gibi bir yasak gelse, önce benim haberim olurdu" diyerek konuya açıklık getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ